Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hayta

Jak zdać???

Polecane posty

Gość hayta

Jak mam zdać to upragnione prawko jak za oknem ulewa i wieje niemiłosiernie :( :( To juz 3 podejscie :( Opadam z sił i mdli mnie ze strachu!!

Gość a co jak będzie padać
to nie będziesz jeździć samochodem ? :D

Gość pomaranczowy gosc
1 rada uspokuj sie i nie mysl o tym jak o egzaminie tylko normalnej jezdzie, sluchaj co mowi i skup sie na jezdzie powodzenia :d

moj szwagier tez zdawal chyba z 6 razy ;) a jezdzi niezle. moja znajoma z liceum zdala niby za pierwszym razem a co roku kasuje samochod :O

zeby zdac trzeba umiec jezdzic. a co w zime jezdzic nie bedziesz?? jak bedzie mroz i lod na drogacg to bedzie jeszcze trudniej - teraz to jeszcze nic

Gość wspolczuje
ja zdalam za pierwszym razem w legnicy. i tez bylo morko jak cholera, po tych okropnych wichurach w sierpniu. na spokojnie,nie denerwuj sie i sprawdz,czy wiesz,gdzie sie wlacza wycieraczki:)

Gość po pierwsze nie bądz
pewna na 100 % ze zdasz.. ja zdawałam 5 razy za 5 razem olałam totalnie, dopuszczałam do siebie myśl że zdam, nie dałam się sprowokować temu frajerowi efzaminatorowi bo darł się zanim wyjechaliśmy. Po prostu milczałam. Jedź powolutku, po pirwsze wiele nie przejedziesz a poza tym będziesz jechała ostrożnie. Jak masz jechac 50km jedź 44, 45 jeżeli będa pełne drogi i bardzo slisko nawet wolniej. Staraj się rozluźnić, nie przejmowac się tak bardzo. Brak stresu pomaga wiem coś o tym:)

moja kolezanka za pierwszym razem jak zdawala to jechala wolno - i oblal ja egzaminator, powiedzial, ze by ruch tamowala

Gość jak chca oblac
to obleja. Powie ci, ze za wolno, za szybko, ze wymusilas pierwszenstwo, wjechalas na przejscie dla pieszych albo nie ustapilas pierwszenstwa pieszemu, ktory od przejscia byl jeszcze z 200 m. moja kolezanke oblal na strzalce-bo sie zatrzymala i po zatrzymaniu nie ruszyla. po 1.strzalka nie jest zadnym MUSEM i istnieje tylko w krajach bylej "zelaznej kurtyny"+w niemczech, bo wschodnie niemcy sobie strzalke wywalczyly, a po 2. o ile wiem strzalka jest warunkowa,czyt.musisz miec wolna lewa,zeby przejechac. Coz, egzaminator byl innego zdania....