Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellaedward

ZMIERZCH- ksiązka

Polecane posty

Gość bellaedward

Hej.Mam pytanie dot. sagi "Zmierzch".Kto z Was czytał?Jakie wrażenia?Warto przeczytać? Proszę o odpowiedzi od osób obiektywnie podchodzących do tych publikacji a nie od zakochanych w Pattisonie :) Pozdrawiam

Gość bellaedward
Nikt nie miał do czynienia z tymi książkami??

Gość frentii
Nikt normalny powyzej 20 roku zycie tego nie czyta...

Gość kathie
ja przeczytalam i mnie nudzilo... stale romansik i slodkie slowka, nie dla mnie. podobno 2 czesc lepsza, ale nie chce sie przekonywac :P

Gość bellaedward
No ja znam dużo normalnych ludzi pow. 20 r życia które to czytają.Z resztą nie chodzi mi o wiek tylko o obiektywizm. A tak na mrginesie "frentii" skąd wiesz,że to gniot skoro tego nie czytałeś??Dlaczego wypowiadasz się, że nikt normalny pow. 20 tego nie czyta skoro jak sądzę sam nie czytając tego nie masz prawa się wypowiadać.prawda?? Czyli "kathie" mówisz,że to romansidło?Ja raczej po tych wszystkich recenzjach miałam na dzieję na jakąś fantastykę z wartką akcją...

Ja mam więcej niż 20 lat, a jednak czytam już 3-cią część i książka bardzo mnie wciągnęła. Jest to jedna z lepszych książek jakie w życiu przeczytałam, dla mnie lepsza niż film. A "Zmierzch" poleciła mi moja szwagierka, która ma 35 lat, a jest całkiem normalną osobą i to na poważnym stanowisku w dużej firmie:) Bardzo obiektywnie polecam przeczytać.

Gość kathie
zeby nie zdradzac fabuly, jesli zdecydujesz sie przeczytac, opisze tak troche ogolnikowo - troche taki schematycznyy kopciuszek. niby zwykla dziewczyna, przeprowadza sie, oczywiscie zimny dla kazdego i niedostepny wampir zakochuje sie w niej i tak dalej... co do akcji - no coz, chyba sie zawiedziesz, malo jej jest, troche rusza pod koniec. ale przeczytaj, moze ci sie spodoba.

Gość obłędnymokiem
jedna z lepszych książek jakie przeczytałaś w życiu? a co ty jeszcze czytałaś? harlekiny i jane austin? a nie, jane austin to klasyka. buehehehehe