Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejde

jak wyjasnic mu ze jeszcze nie chce uprawiac sexu?

Polecane posty

Gość lejde

siema wszystkim mam problem..;( mam 16 lat i jestem juz z moim 17 letnim chlopakiem 7 miesiecy. znamy juz troche nasze ciala ale on ostatnio zaczął chciec czegos wiecej a ja chyba nie jestem na to gotowa tzn on jest troche malo odpowiedzialny i narazie nie myslalam o stracie dziewictwa.. tlumaczy mi ze nic na sile ale mimo wszystko mnie namawia a ja czuje na sobie presje. jak mu wyjasnic ze tego z nim nie zrobie narazie tak zeby nie poczul sie zle? nie chce go tez stracic... pomozcie...;(

wal prosto z mostu, faceci to proste stworzenia i jak zaczniesz jakimiś przenośniami i pomiędzy wierszami mówić to na 95% nie ogarnie o co Tobie chodzi.

najlepiej wprost proste słowa że jak będziesz chciała to mu powiesz .

Gość lejde
dokladnie, faceci to bardzo proste i prymitywne stworzenia;) bez obrazy oczywiscie:D z tego wlasnie powodu jest mu berdzo ciezko zrozumiec o co mi chodzi kiedy nie pozwalam mu zdjac mi majtek. prosi mnie zebym mu pozwolila a kiedy mowie ze nie to on "dlaczego nie?" "no prosze tylko raz" albo "nikogo bardziej nie kochalem i chce to zrobic wlasnie z toba" lub poprostu udaje ze sie obraza i mowi ze wiela panienek by z nim chcialo to zrobic.. tylko nie wiem czy to zartem czy serio....;(

Gość jezeli sie tak
zachwouje to po prostu go olej..:-0 to taka forma wymuzenia od Ciebie sexu..jestes mądra i taka bądz a ten pierwszy raz zrób z kims kto Cie naprawde pokocha..z czasem bedziesz to wiedziała..pozdrawiam

to go rzuć i będziesz miała spokój ,niektórzy są niereformowalni .

Gość lejde
dzieki dziewczyny;* a nie da sie mu jakos przemowic do rozsadku ze zle robi? moze powinnam porozmawiac o tym z jego najlepszym przyjacielem? mam z nim bardzo dobry kontakt zwierzamy sie sobie i nawzajem pomagamy w zwiazkach... prosze o wiecej opini...;)

Wystarczy szczera rozmowa z facetem, jak mu zależy na Tobie to poczeka:) A jak nie to niech spada. Nie radze wkręcac w to przyjeciela chłopaka, to raczej powinno być między Wami, bez osób trzecich.

Powiedz mu ze nie jestes jeszcze na to gotowa, ze nie to ze z nim niechcesz tylko poprostu nie chcesz. Zrob mu laske niech sie chlopak cieszy i ma cos z zycia. Moja rada trzymaj to co masz jak najdluzej ja niestety tak nie postapilam i czasami zaluje. Trzymaj sie cieplutko

Gość a jak wyjasnic facetowi 29 let
niemu zeby wlasnie zaczal uprawiac sex ?????????

Lepiej nie zwierzaj się z waszych problemów, jego przyjacielowi. To jest sprawa twoja i twojego chłopaka i między wami powinna zostać rozegrana. Porozmawiaj z nim o tym, ale wybierz stosowny moment. nie próbuj z nim rozmawiać wtedy, kiedy on jest na ciebie napalony, a ty go znowu odsuwasz.

nie możesz tak delikatnie z nim rozmawiać bo my to odbieramy tak że niby chcecie ,ale macie pewne opory i jak się rozpalicie to zechcecie Musisz z nim zdecydowanie powiedzieć że wszystko tylko nie stosunek ,bo ci to nie odpowiada

Gość lejde
dobry pomysl;) a jak moge zaczac taka rozmowe? z nim ciezko o tym rozmawiac... tylko przez esy da rade bo tak to odpowiada pojedynczymi slowami...;/

Gość lolopopa
w każdym razie nie ulegaj jego presji nawet jeśli będzie działo się źle to twoje ciało i najważniejsze żebyś ty czuła komfort jeśli znowu będzie cię pytał, powiedz prosto z mostu :bardzo mi na tobie zależy, jesteś świetnym facetem, ale ja nie czuję się jeszcze gotowa"