Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie zaniepokojona......

co się dzieje? czy możliwa ciąża? ratunku pomóżcie!

Polecane posty

mam problem. kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, najprawdopodobniej były to dni płodne. Podenerwowałam się ale okres przyszedł. Był normalny, trwał 5 dni jak zwykle i bardzo bolał mnie brzuch, było dużo krwi. Został mi jeden test ciążowy, który kupiłam jeszcze przed okresem, ale nie zrobiłam go bo własnie dostałam okres. Dzisiaj postanowiłam go zrobic tak bardziej dla jaj i żeby się go pozbyć........niczego sie nie obawiałam. a tu patrzę dwie grube kreski.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem w szoku aż mi serce stanęło, co się dzieje???????????

Gość ppp22
idz do ginekologa bedziesz wiedziala na 100%

jak jestem w ciąży, jak miałam okres i brzuch mnie bolał tak że dwie nospy musiałam brać, to był normalny @ a nie żadne plamienia czy są jakieś inne powody wystąpienia dwóch kresek na teście, dodam że teraz jestem dwa dni po tym okresie, temperatura mierzona w ustach rano - niska

czasami niektore kobiety maja normalny okres w ciazy, inne plamienie, a jeszcze inne bardziej obfity zrob kolejny test i idz do ginekologa zeby sprawdzic

Gość ppp22
czasami i tak jest,moja znajoma mila przez cla ciaze miesiaczke

Gość co wy pieprzycie
to jest niemożliwe, jak miałaś okres nie jesteś w ciąży, a test może wyjść pozytywny na przykład jak sie ma cystę na jajniku - moja mama tak miała

jak miałaś okres to ciąża wykluczona dziewczyno, a dwie kreski wychodzą czasem przy różnych chorobach i tego bym nie lekcewazyła

Gość wczesne poronienienie
moim zdaniem. Byłaś w ciąży, już nie jesteś. Gdybyś nie zrobiła testu, nawet być się nie dowiedziała, to się zdarza. Ok. 50% zapłodnień tak się kończy, a kobieta często nawet o tym nie wie. Test wyszedł pozytywny, bo hormon, który on wykrywa nie spada tak od razu do zera, tylko utrzymuje się jeszcze jakiś czas. Idź do lekarza, upewnij się.