Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcie niesierpliwej

test ciazowy 11 dni po? robic czy nie?

Polecane posty

jak myslicie oplaca sie? wykryjke juz cos? bo nie moge sie juz doczekac i tak sie dziwi ze tyle wytrzymalam! tylko czy jest sens?okres mam planowo dostac 21.

Gość taka jedna być może
hej:) poczekaj na mnie, też mam dostać @ 21 i będę testować choć również doczekać się nie mogę:D

Gość nie ma sensu
jak chcesz to rób test nawet codziennie, ale wynik będzie mało wiarygodny i i tak będziesz musiała robić kolejne ale jak ma ci to poprawić samopoczucie to zrób jak już całkiem nie możesz wytrzymać to już możesz zrobić test z krwi, ale pod warunkiem, że jesteś na 100 % pewna terminu owulacji

Gość taka jedna być może
W ogóle to mam bardzo czuły test, który wykrywa ciążę już od 10mlU/ml, gdy większość (Pre Test, Bobo) dopiero od 25mlU/ml i kurde korci mnie bardzo;)

Gość ppp22
11 dni po stosunku to jest jeszcze za wczesnie, poczekaj jeszcze 3 dni i zrob test.bede trzymac kciuki

hej franka:) sledze wasz topik o oczekiwaniu:) ale jakos cisza u was:) sliczny bobasek:)

hehe moze robia faktycznie:) kurcze ciszylabym sie jakby sie okazalo ze bedzie dzieciaczek,ale z takim ogromnym brzuchem do slubu? to by juz byl jakos 8 miesiac:) a mialam plany schudnac ladnie do slubu i wygladac olsniewajaco:)ale jak bedzie brzuci to dopiero wszystkich olsni:)

a mnie znowu wszyscy za mąż chcieli wydać jak mówiłam że w ciąży jestem :) i nie mogli zrozumieć że moim życiowym celem nie jest obrączka na palcu :) wielki brzuszek do ślubu to już prawie standardowy widok tylko kłopot z suknią jak się kobieta z tygodnia na tydzień robi "wielka" ;)

no dokladnie a 8 miesiac to juz bardzo wielka.A suknia juz wybrana.Jestem tak bardzo ciekawa,ale chyba sie jednak tez troche boje i to ze starchu nie zrobilam testu,ale dziwie sie ze pierwsyz raz jestem taka spokojna co do tego,moze faktycznie juz jest we mnie fasolka? ehhh jeszcze tyle trzeba czekac.Ale szczerze ja jakos sie tak z tym oswoim ze jestem w ciazy i narzyczony tez caluje brzuszek i twierdzi ze w srodku juz jest Julka wariat:):) ciakwe jak to bedzie

jeżeli jesteś w ciąży to może pomyśl nad przyspieszeniem ślubu, ja urodziłam wcześniaka w 8 miesiącu, nie życzę ci tego ale teraz jest wiele wcześniaków więc może zdarzyć się tak że przygotowania będą kasa wydana a ty na porodówie wylądujesz ;)

no moze faktycznie ale wolalabym przesunac na marzec 2010 ale to chyba nie bedzie mozliwe.Kurcze gdyby sie okazalo ze ejstem w ciazy to bylby prawdziwy cus ale cos cuda sie zdarzaja.Choruje na PCOS i lekarka kazala mi odstawic wszytsko bo wybniki sie nie polepszyly ale powiedziala zeby sie nie zabezpieczac bo pewnie i tak nic z tego nie bedzie.Ale tak jak mi mowila wysyla dziwczyny do kliniki bezplodnosci bo juz nic nie pomaga a tu one w ciaze zachodza.Wiec jak co to bedzie cud:)

ja ponad 2 lata temu usłyszałam że jestem bezpłodna, miałam również policystyczne jajniki, odstawiłam antykoncepcję (no bo po co ją brać ) i zaliczyłam wpadkę, po 11 tyg usunęli mi martwą ciążę a po 4 kolejnych miesiącach zaszłąm w ciążę :) i mam malego smarkacza :) ale tym razem zaplanowanego

to wspolczuje przejsc:( kurcze zycie bywa dziwne.ide zaraz do sklepu i tak mnie kusi zeby kupic test,ale pewnie zrobilambym go odrazu a to juz chyba zupelny bezsens.W dzien spodziewanej miesiaczki chyba najlepiej zerobic? chociaz okres to wcale nie gwarancja ze sie nie jest w ciazy,bo moja mama miala @ do 3 miesiaca

a ja jutro robie test :) aaa juz nie moge sie doczekać poranku :D ja dzis powinna @ dostac ale jej nie ma i sie nie zanosi :p a tobie niecierpliwa radze poczekac pare dni jeszcze, chciaz wiem jakie to trudne :)

i jak pysiula co wykazal test??

w srode mam dostac okres juz nie moge wytrzymac z ciekawosci.Piersi nadal mnie bola i to bardzo.Ciekawe co to moze byc czy zmiany po ostawieniu tabletek czy moze jakies malenstwo we mnie siedzi:)