Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 59oldMan ze cygarem

=== ODCHODZĘ Z FORUME ===

Polecane posty

Gość 59oldMan ze cygarem

Niestety to prawda. Odchodzę z forume F23! To mój ostatni temat więc nie skrócę do 3 zdań. Kto chce niech czyta kto nie niech skoooorwia. 🖐️ 1,5 roku temu przyszedłem tu jako świeżak i z miejsca zyskałem waszą nienawiść za co jestem wam niezmiernie wdzięczny. Spędziłem tu z wami jako 59latek, potem 59oldMan wiele wspaniałych i cudownych chwil. EKIF, Spikeria, Radio F23, atake na forume hh.pl to tylko nieliczne akcje w których brałem udział, nawet nie będę próbował sobie przypominać wszystkich bo to bezcelowe tyle tego było :classic_cool: Niestety nadszedł taki czas że forum przestało mnie bawić. Odeszło coraz więcej ciekawych ludzi, podszywacze którzy jeszcze rok temu byli motzni i śmieszni zabrnęli w ślepy zaułek. Praktycznie nie można już spotkać podszywu który nie nawiązywałby do gejostwa i okołopedalskich tematów przez co podszywy stały się wtórne i nieśmieszne. Olać podszywaczy jest gorszy problem - mizianie się pindolami z kryptopedauami. Nie będę wymieniał ich z nicków bo wszyscy ich znają. Ale najgorsze jest to że stulejarzy w jednym temacie wyzywają ich od pedałów a w drugim słodko sobie z nimi popierdują. Tak tak to wy a nie EKIF czy 59oldman zabijają klimat tego forum. Dobra ale koniec z płaczem. Chciałbym podziękować wszystkim moim przyjaciołom i wrogom za te piękne 1,5 roku. Przy okazji przepraszam wszystkich którzy poczuli się urażeni moimi tyrkami i przez to wpadli w jeszcze większe doły. Do nikogo z was naprawdę nic nie mam nawet, mogę wam postawić browar jeśli kiedyś przez przypadek się spotkamy. Jeśli kiedyś poczujecie że brakuje wam kogoś na forum, tego wesołego chłopaka z kujawsko-pomorskiej wsi, który potrafił w 5 minut rozruszać całe forum zapiszcie sobie numer gg 7837503. Z każdym zawsze chętnie pogadam 🖐️ Na koniec tradycyjnie sram sobie do ryja a wam życze wielgachnego czarnego whooooya do dooopy :classic_cool:🖐️ PS. Jak macie jakieś pytania to mozecie zadawać w tym temacie, dzisiaj jeszcze będę odpisywał. 🖐️ PS2. Aha bym zaponiał, razem ze mną odchodzi też około 100 różnych projektów które jednocześnie prowadziłem :classic_cool:

Gość 59oldMan ze cygarem
o co jest stuleje pedały?

Gość fsdfgasfs
ten debil nigdy nie był śmieszny a za szczyt rozkwitu f23 uznał moment gdy już dawno było pozamiatane. wszyscy go zawsze mieli w dupie. po co to tu wklejasz?

Gość 59oldMan ze cygarem
Czasem zakradam się w przebraniu sowieckiego generała brygady do portów żeglarskich w Tolkmicku i Fromborku, by wreszcie zobaczyć jak wygląda prawdziwa knaga :classic_cool:

Tylko co mnie kurfa obchodzi jakiś stary stulekarz odchodzący z F23? Po jakiego choooya ktoś to tytaj wkleił?

pijawka Jakie to projekty? Pijawka, to były gówniane projekty. Stulejowi się wydaje, że był kimś. W dodatku te projekty były na F23, a nie na Kafeterii, wiec nie ma czym się podniecać :O