Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaggdaa

ZABÓJCZA ALERGIA ???

Polecane posty

Gość maalaa mii
Jakie to szczęście od boga że zimę mamy co? Można odpocząć od tych pyłkow, jedyne co nas może teraz męczyć, to kurz ale z tym łatwiej sobie poradzić.

Gość maalynka
ja cały czas się przyglądam a jak mam już chęć coś napisać to cichutko się robi:) a co w końcu u Ciebie maala mii? Pytałam ostatnio ale chyba nie zauważyłaś.

Gość maalaa mii
wszystko ok u mnie. Pozałatwiałam sprawy z odczulaniem, teraz czekam na testy (będę je miałą we wrześniu) i cieszę się zimą. Przewertowałam już wszystkie strony co tu na forum zostały podane i jeszcze trochę i mi głowa pęknie od tych informacji :)

Witam po przerwie. Dziekuje wszystkim za troske dowiadywałam sie terminy odległe może w tym roku uda mi sie wszyskiego dowiedziec i dowiedziec się w koncu co mnie ukąsiło. Magdo chetnie popisze i dopytam cie o szczególy ale podaj jakis kontakt bo bo widze ze topik zamilkł i miałam trudność z odszukaniem. Pozdrawiam Was ciepło.

Na razie jestem po testach skórnych ku mojemu ździwieniu jestem uczulona na wszystko oprócz sierści kota, na szczęście nie mam takich typowych objawów jak łzawienie czy swędzenie,wiec przechodzila ja bardzo łagodnie przez tyle lat, nieswadoma o swojej alergii. A tu testy tak pokazały.

Gość Dalinka
dziękuję za informacje, szukałam w internecie sposobów na pozbycie się alergii, ale każdy opisuje na co jest uczulony, a ja nie takiej pomocy oczekiwałam. Ta stronawww.alergianapylki.pl jest naprawdę bardzo ciekawa i znalazłam tam dużo przydatnych informacji. Już wiem, że ten preparat, o którym pisałyście, ten na alergie na pyłki to jeden z lepszych na rynku, tak twierdzi mój znajomy lekarz. To podobno bardzo nowoczesny lek i daje możliwość późniejszego rozpoczęcia odczulania , także dla uczulonych na pyłki trawy nie wszystko stracone. Jeszcze raz dziękuje :)

Gość BetiX9189
Korzystaliscie z leku co sie nazywa Venomenhal? Bo wyszukiwalam komentarzy dotyczacych tego produktu i chcialam Was zapytac. Moze mozecie cokolwiek opowiedziec mi o tym produkcie? Oplaca sie go uzywac, testowaliscie zamienniki? Tutaj przeczytalam troche informacji o Venomenhal: http://www.listalekow.pl/venomenhal/ - myslicie, ze to sprawdzone informacje? Wolalabym sie nie rozczarowac i zmarnowac bezsensownie pieniadze, dlatego czekam na Wasze cenne rady. Z gory dziekuje za wszystkie informacje.

Gość gość
Zalety leczenia terapią hipertermii onkologicznej ogólnoustrojowej: 1. Zwiększa skuteczność chemioterapii i radioterapii. 2. Redukuje negatywne skutki chemioterapii i radioterapii. 3. Systematycznie uszkadza białka i nici DNA nowotworu. 4. Aktywuje układ immunologiczny do walki z rakiem. 5. Oddziałuje na guz pierwotny oraz ogniska przerzutów nowotworowych. 6. Działa przeciwbólowo. 7. Jest nietoksyczna, nieinwazyjna, bezbolesna. 8. Podnosi jakość życia chorego. 9. Obniża ryzyko powstawania przerzutów. www.BialaOnkologia.pl