Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

któremu krajowi sie najlepiej powodzi ?

Polecane posty

Gość norwegia szwajcaria japonia

Gość temu gdzie było tsunami

Gość norge
mieszkam w Norwegii i stawiam na ten kraj.Chyba nigdzie ludzie nie zyja tak jak tu.Na wszystko ich stac maja duzo czasu a praca nie jest najwazniejsza...Jednak ten narod inteligencja nie grzeszy...cos za cos hehehe

Gość
co to znaczy że inteligenjcja nie grzesza ? mało wiedzy ogólnej? wieczne imprezy ?

Gość jshfewkrjwj
etiopia i sudan

Gość maly zawistny i podly
najlepszy kraj do zamieszkania to polska bo tutaj sasiedzi zaganiaja sasiadow na urzedy skarbowe, bo tutaj dziury w drogach, bu tutaj patologia na ulicy, bo stad sie emigruje jak najdalej, bo polacy sa bardzo zawistni i nic nie cieszy polaka tak jak krzywda innego, bo tutaj nie dozyjesz do emerytury, no i jak wiadomo tutaj zyjac walczysz

Gość stawiam na Katar
najwekszy dochód na jednego mieszkańca ciepły klimat luksus jako brzydula mogłabyś swobodnie chodzic po ulicach z zasłoniętą twarzą mąż by cie utrzymywał (internet, ciuchy, filmy, dobre żarcie) jeslibyś trafiła bogatego kawalera to byłabyś jego 3 albo 4 żoną - mniej obowiązków itd KATAR zapamietaj tą nazwe bo to raj na ziemi

Gość abdull abdakarr
Iran to najlepszy kraj do zycia na planecie. Zona kazdego fazeta a raczej żony zatrudnione na pełen etat w trybie 3 zmianowo- niewolniczym przy kuchni, sprzątanie i ru.chaniu.Sądzę że to naprawde seventh heven na ziemi. Czy jest ktoś kto podziela me zdanie ?

Gość abdull abdakarr
zapomniałem dodać że podobno w takim kraju żona może stracić głowe dla swojego ukochanego gdy on wpadnie w szał, buhahahaha

Gość
czy w katarze też panuje zniewolenie ?

Bylam w Qatarze na wczasach w tym roku, zgadzam sie z opinia, ze to raj na ziemi, zyc nie umierac:classic_cool:

Gość
ale chyba sobie ze mnie nie żartujecie bo ja jestem spakowana i gotowa do wyjazdu :O:O nie chce sie na mieicju rozczarowac bez dostepu do interentu :O:o

Przerwa co Ty w ogle robisz całymi dniami ? :O Dostałaś się na jakies studia czy cu

Kurwa co za pierdolony net 😭, 5 min otwiera sie Kafe :O:O ś* Hinata 😘 Draż🖐️

Gość
nic nie opijałam , spotykałam sie z koelzankami , teraz inaczej sie juz nie da :] zacina sie ten mułowaty sprzet 😭 czy tylko mi ?