Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nshsjsjsjsjs

pomozcie wymyslic mi scieme, chce do mnie przyjsc kolezanka...

Polecane posty

Gość nshsjsjsjsjs

dzwonila i mowila ze wpadnie a ja ledwo zyje po pracy :o pracuje po 12 godz, mam syf w domu bo caly tydzien nie sprzatalam, nie mialam kiedy. Tylko nie piszcie zebym jej powiedziala to co tutaj napisalam bo ona tego nie zrozumie i tak przyjdzie :o

Gość gratuluję wyborów życiowych
super koleżanke sobie znalazłas skoro nie jest w stanie zrozumieć czegos takiego - no ale podobno ludzie dobierają sobie towarzystwo na swoje podobieństwo

Gość 6574576
Masz pierwsze objawy grypy :D

Gość nshsjsjsjsjs
akurat ona jest zupelnym przeciwienstwem do mnie :o siedzi w domu, nic nie robi wiec sie jej nudzi a ja jestem wykonczona, nawet nie mialam sil ugotowac obiadu...

Gość napisz smsa
że musiałas pilnie wyjść z domu i cie nie ma, przeproś ja i obiecaj przełozyc spotkanie na inny termin,

Gość tamte lata ten rozum
trzeba było sobie bogatego chłopa poszukać jak ona i też byś siedziała w domu i pachniała

Gość 46474657
powiedz poprostu prawde...ze sie okropnie czujesz ze masz bałagan w domu i ze wstyd ci jest przjmowac w takim stanie domu oraz siebie :P

Gość napisz smsa ze mama
ciocia, facet, babcia , kuzynka kogo tam chcesz zadzwonil (a) i zaraz cie odwiedza, ze chcesz przeniesc spotkanie i podaj jakis termin, zawsze w mozna go odwołac:P

Gość sddddupa
powiedz ze jestes zmeczona i chcesz sie przespac, jak bedzie dzwonila to nie odbieraj, powiesz, ze spalas.

Gość alejestemzłaaaaaaaaa
napisz że wychodzisz albo jesteś zmęczona i idziesz spać. I nie odbieraj domofonu ani telefonu. Niektórzy ludzie są natarczywi i tyle.

Gość powiedz że
kochanek przyjechał na delegacje służbowoa do Ciebie i będziesz kapkie zajeta

Gość nshsjsjsjsjs
ona nie ma faceta :o siedzi na utrzymaniu matki i narzeka że nie ma kasy na fajki :o Jak dzwonila i mowila czy moze przyjsc na kawe to jej powiedzialam ze za chwile odzwonie a ta teraz mi napisala ze juz jedzie :o

Gość gość
Powiedz jej po prostu prawdę.To nie jest Twoja prawdziwa przyjaciółka,skoro tak Cię traktuje.Prawdziwe przyjaciółki nie zachowują się w ten sposób. Powiedz jej,np rak: Słucjaj,muszę z Tobą poważnie porozmawiać.Otóż nie podoba mi się Twoje zachowanie i to,jak mnie traktujesz.Wyobraz sobie,że też mam własne życie i swoje sprawy.