Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula514

Chłopak zagroził że kiedyś mnie uderzy

Polecane posty

Gość eqo
szanuj siebie i swoje ciało wiadomo jak kończą bite i zastraszone kobiety :(

Gość Taaa chłopak powiedział że
jej odda jak jeszcze raz go walnie-wniosek jeden -rzuć go. Sama sobie zapracowałaś na taki tekst z jego strony. Jestem12 l.po ślubie i nigdy w żadnej kłótni nie podniosłam ręki na męża ani on na mnie- choć czasami było ostro.Przemocy fizycznej oboje mówimy stanowczo NIE.

Gość wowmmmmmmmmmmmm
Tylko raz go uderzyłaś pięścią w ramie? Żartobliwie? Czy często zdarza ci się go bić? Jeśli to drugie, to się nie dziw jak ci kiedyś przywali. Ja na pewno nie będę ci współczuć-- nie znoszę bab, którym się wydaje że mogą bić faceta (no co? przecież jestem taką delikatną kobietką więc na pewno go nie boli!) a potem święte oburzenie że odda. Nie chodzi o to jak mocno, ale o sam fakt. Trochę szacunku i respektu.

Gość wowmmmmmmmmmmmm
aha, już widzę że tylko raz go uderzyłas... odejdź, jeśli grozi że ci przywali za "fochy"

Gość nie bij Ty nikogo
ale jak on Ci tak powiedzial to zle rokuje. Normalny facet nawet tak nie pomysli. A on chyba nie jest normalny skoro grozi, to pewnie nastepnym razem Cie huknie ze slowanmi "ostrzegalem" i moze wtedy wyladujesz na pogotowiu. Odpusc go sobie, tak czuje.