Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tupti

SZPIEGOWANIE KORESPONDENCJI NA KOMPIE

Polecane posty

Czy ktoś się może orientuje, czy jest taka możliwość, żeby ktoś zainstalował na moim komputerze jakiś program szpiegowski i widział co pisze np. w mailach lub na facebooku? Bo mam podejrzenia, że mój były chlopak coś takiego zainstalował i że ma zdalny dostęp do mojego komputera. Ja się na tym nie znam, ale jak to zlikwidować???

A wiesz może jak to zlikwidować? Potwornie się czuję, że ktoś czyta to, co piszę. Może jakimś antywirem?

Gość takie zabawy zle
sie koncza przewaznie.

Hehe dobre:) Ale mimo wszystko wolałabym tego nie mieć:)Próbowałam zeskanować kompa mksem, ale nie chce się nawet wczytać.

Gość u mnie jest tak samo
moglby ktos napisac konkretnie co trzeba zrobic ten imbecyl napisal mi to co ja pisze w mailach :( ciagle mam raport o prywatnosci jak wlanczam poczte

Tupti wiesz juz cos wiecej ? ja faktycznie tak mam nie pisze z tym debilem ale przyslal mi wiadomosc w ktorej to sie potwierdzilo

Próbuję coś znaleźć w internecie, ale ciężko mi idzie. Jest tyle oprogramowania antywirusowego. Mój kiedyś się śmiał, gdy powiedziałam, że jestem chroniona przez antywira. Powiedział, że można dostać się na mojego kompa i widzieć wszystko, co się dzieje na pulpicie:(

mial rcje nie chodzi o antywira :( u mnie informatyk bedzie dopiero za pare dni a znajomi nie umieja tego zalatwic :( masz w ogole nie zabezpieczony komputer, ale nie tylko ty 🖐️

jestem w stanie pomoc ale musialbym podlączyc sie zdalnie do tego komputera, skoro nie masz pojecia to nie wytlumacze ci... ale ozliwosci jest wiele i tylko spec moze sie polapac.