Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjaghaga

jaki dzień przyjmujecie za pierwszy dzień okresu

Polecane posty

Gość sjaghaga

mam pytanie... jeśli dostajecie okres późnym wieczorem np. dzisiaj, to jako datę okresu przyjmujecie dzisiejszy dzień czy jutrzejszy? Pytam tak z ciekawości bo jak byłam na naukach przedslubnych, to facet z poradni małżeńskiej powiedział, że jak się dostanie okres po godzinie 20, to datą miesiączki powinien być następny dzień. A jak Wy to liczycie? Spotkałyście się z podobnymi opiniami?

Gość facet z poradni
przedmłżeńskiej wie najlepiej

Gość enedue
ja liczę od dzisiaj:)nigdy nie słyszałam o sposobie liczenia o którym ty mówisz

Gość hehe facet z poradni
małżeńskiej niech radzi facetom, a nie kobietom:O 1-szy dzień cyklu liczysz zawsze od dnia, w którym pojawia sie KRWAWIENIE (nie plamienie) i bez względu na porę

Gość sfsdgsdfgsd
ten facet mówiąc o tym nawiązywał do kalendarzyka małżeńskiego... może któraś z was stosuje tą metodę i może się wypowiedzieć?

Gość a wlasnie ze liczy
sie od dni kiedy nastapilo plamienie - tak przynajmniej powiedziala ginekolog mojej kolezance ktora starala sie dluzszy czas o dziecko i jej nie wychodzilo. I w koncu gin sie spytala a jak pani liczy dni plodne i wtedy sie wydalo ze trzeba liczyc plamienie przed okresem jako piereszy dzien miesiaczki

Gość hehe facet z poradni
koleżanka niech zmieni ginekologa, bo ten wierutne bzdury opowiada:O wszelkie plamienia wlicza się do STAREGO CYKLU i każdy normalny ginekolog tak właśnie Ci powie