Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stock

5 lat różnicy

Polecane posty

Gość stock

Mam pytanie. Co myślicie na temat związku z 5- letnią różnicą wiekową? Praktycznie obydwoje liczmy na stały związek, obydwoje z nas jest tego pewien. Ona - 14 ( prawie 15 ) , On - 19. Proszę o rozsądne odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjddd
teraz ta roznica wyglada nieciekaie bo ona jest jeszcze dzieckiem, on pelnoletni...ale za 5 lat wszystko wygladaloby normalnie, moj m . jest 5 lat starszyz tym , ze zaczelismy chodzic , gdy mialam 19 lat

u nas jest prawie 6 lat roznicy ja mialam niecale 16 on 21 jak zaczelismy byc razem. teraz mam 20 i jest ok, choc wczesniej ta roznica byla bardziej zauwazalna i wyczuwalna teraz to sie zatarlo.

Gość stock
Ale ona naprawdę jest rozsądną, inteligentną i dojrzałą dziewczyną.

Gość .....ot ..co.....
teraz to bedzie pedofilia :O

Gość krótka odpowiedz
bajki. 14 lat wygląda jak dziecko. Faceci mający 19 lat to się często za rok, dwa starszą oglądają. Dla wielu 16 lat to problem! że za mała. Chyba ze facet ma więcej lat i jest ma pozycję w pracy. I jest sex, aby cos uzyskać w dalszej karierze. A to już pedofilia. No, ale jeśli małolata się tym chwali bez zażenowania, że w tym wieku robiła to i to. To znak, że wiedziała co robi. I do czego zmierza. I chyba trudno posądzać ją o bezinteresowność..

Gość .....ot ..co.....
mysle ze ta "ona" to ty :P nie licz ze jakis 19latech bedzie chcial byc z 14 latka :D

Gość stock
Nie. Jestem przyjaciółką danej osoby, której muszę coś uświadomić.

kazda osoba i kazdy zwiazek jest inny i nie mozna sie kierowac wypowiedziami na kafe.to ze komus sie udalo nie znaczy ze komus innemu tez sie uda i na odwrot

Gość .....ot ..co.....
19 letni chlopak nie bedzie traktowac powaznie 14latki, moze ona byc inteligentna i madra, ale mimo wszystko bedzie odstawala od 19latka bo sa na oni na innym etapie rozwoju. jak 19 latek chce byc z taka mloda siksa to chodzi mu pewnie tylko o bzykanie. wiem to bo mam kumpli, a jak chlopaka nie chce zadna laska w jego wieku to szuka sobie mlodszej, bo jak wiadomo mlode poleca na starszego 🖐️

Gość pytajacaaaaaaaaaaaaa
pedofilstwo