Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestresowany już...

Umówiłem się z dziewczyną z netu i...

Polecane posty

Gość Zestresowany już...

Poznaliśmy się na czacie, to ona zagadała i nie sądziłem, że coś z ntego wyjdzie... Przypadliśmy sobie do gustu, wizualnie też :) Umówiliśmy się na jutro wieczór. Jeszcze nie wiem gdzie ją zabrać i jak w ogóle się zachowywać, bo na jako takiej randce jeszcze nie byłem... A zależy mi. Do tego oczywiście już jakieś syfy na twarzy musiały wyjść :( Nikomu o tym nie powiedziałem z jednego głupiego powodu: wstydzę się powiedzieć, że poznałem dziewczynę w necie. Kiedyś już raz spotkałem się z inną i powiedziałem o tym znajomym, ale czułem zażenowanie, bo wychodziło tak jakbym nie umiał znaleźć sobie na żywo. A dziewczyna widać, że jest wartościowa, nie pisze głupot i do tego jest po prostu naturalnie śliczna. Ona na pewno by nie ukrywała gdzie się poznaliśmy, ale dla mnie to trochę wstyd :(

Gość ejbisi
Juz sie martwisz takimi rzeczami? Jejku..... nawet nie wiadomo czy sie sobie spodobacie w realu. Moze ci przyslala swoje stare zdjecie i teraz wazy 120 kilo, albo się głupkowato smieje i też sie odkochasz. A ty sie zastanawiasz co powiesz znajomym jak spytają jak sie poznaliscie. :D

Gość zestresowany już
Niby masz rację, znamy się kilka dni i dobrze, że spotykamy się tak szybko, przynajmniej nie zdążę aż tak sobie jej wyidealizować. Nie wiem, po prostu czuję, że to może być ktoś dla mnie... Z wyglądu mieści się w przedziale mojego ideału :) Najważniejsze tylko żebyśmy złapali wspólny język... A ja tak mam, że myślę już na zapas co będzie w przyszłości. Mam nadzieję, że przypadniemy sobie do gustu i coś z tego będzie...

Gość short answer
Nie pasujecie do siebie.. Ty się wstydzisz neta, ona nie:D Dwa..zagadała? Hmm.. a może brat/kolega kliknał na ciebie i powiedział: masz gadaj a nie tak siedzisz:D wtedy pokazał jej in live jak się na czacie porusza. Ale jak się nie ma programów szpiegowskich to się tego nie wie:D

Gość ja powiem tak
facet ale masz problem ....przecież na razie nie musisz nic mówić znajomym ...najpierw się spotkaj zobacz czy coś z tego będzie ....wiesz ile ludzi poznało się przez net teraz to normalka i nie ma się czego dziwić że przez net a nie realnie jak zostaniecie parą i będziecie szczęśliwi to ostatnią sprawą jaka powinna Cię interesować będzie zdanie znajomych bo to Twoje życie a nie ich a tak na marginesie pomyśl sobie ile Twoich kumpli siedzi na czatach i wyrywa panienki :)

Gość Zestresowany już
No ona na pewno by się nie wstydziła tego, tak mi się wydaje. Ale dla mnie to trochę porażka... Jestem młodym chłopakiem i szukam po czatach :( Wstydzę się siebie, a nie jej.

Gość zestresowany już
Czy ja wiem czy siedzą na czatach... Ja w zasadzie nie wszedłem tam wyrywać, było mi smutno po prostu, jakoś samotnie się czułem i wszedłem. I ona nagle zagadała :) Ja znam swoich znajomych i na pewno wypytywaliby skąd się nagle dziewczyna wzięła, gdzie poznałem, itd. Nic to ich nie powinno w sumie obchodzić, no ale...

Gość Zestresowany już
Dlatego tu jestem, bo właśnie tu są kobiety i najlepiej mi doradzą. Gdzie mam pytać? :P Na forum dla mechaników?

Gość ja powiem tak
najważniejsze w życiu to być sobą a jeśli Twoi znajomi nie będą potrafili uszanować tego że poznałeś swoją dziewczynę na czacie i będą z tego kpili to nie powinni być Twoimi znajomymi a co powiesz tej dziewczynie jak Wam się uda i będziecie mieli iść razem na imprezę z Twoimi znajomymi ....wiesz sorry ale nie mów gdzie się poznaliśmy bo to wstyd ...tak sobie to wyobrażasz ? przecież to brzmi jakbyś ją poznał nie wiem w agencji towarzyskiej i się tego wstydził ?

ja kiedyś też wstydziłam się przyznać, ze poznałam kogoś na fotce. Kłamałam, że poznaliśmy sie na imprezie. Po dłuższym czasie poznałam innego faceta, jest fajny i stwierdziłam, że tym razem powiem prawdę, że znam go z neta - i, o dziwo, nikogo to nie zszokowało, zdziwiło a do tego okazało się, że większość ma za sobą znajomość z neta. Takie czasy teraz :)

Gość Zestresowany już
No właśnie o to mi chodzi... Ale dla mnie samego to jest wstydliwe :( To wygląda jak jakaś desperacja... Tym bardziej, że od 3 lat nie miałem nikogo i tak to może wyglądać :( Nie umiem nikogo poznać normalnie to się posuwam do takich rzeczy :/

Gość Zestresowany już
W sumie mógłbym skłamać, powiedzieć, że poznałem np. w autobusie. Ale co jak przedstawię ją znajomym? A niektóre koleżanki mam naprawdę wścibskie :/ Bo takie znajomości pewnie inni traktują niezbyt poważnie :/

Powiedz np, ze się nudziłeś i z ciekawasci na czata wszedłes, to juz lepsze niż zmyślanie o autobusie i tak się w końcu wyda, jak coś z tego bedzie więcej

Gość randkowanie
Tak niewielu ludzi na swiecie ma internet, ze przyznanie sie do tego, ze sie poznalo w ten sposob kobiete powinno byc traktowane jako przechwałki :)) A tak na powaznie, to tysiace ludzi korzystaja z internetowych randek, z roznych powodow, a byloby ich mnostwo. Co za roznica, gdzie poznasz kobiete z ktora mozesz byc szczesliwy. Strasznie mi sie spodobalo powiedzenie, ze "Prawdziwy brylant mozna znalezc i na smietniku" :) Wiec pusc ten problem w kosmos i korzystaj z najwygodniejszego sposobu randkowania od czasow jak istnieje ludzkosc :)) powodzenia :)))

Gość Zestresowany juz
Najlepsze jest to, że już raz ileś miesięcy temu też poznałem dziewczynę i się z nią spotkałem. I właśnie wtedy powiedziałem, że byłem z nudów na czacie :/

Gość vivky3
ja tez poznalam swojego ukochanego przez Internet i sie tego nie wstydze. Technika tak idzie do przodu, ze niedlugo bedziemy sie dziwic, ze ktos sie poznal w realu haha zartuje:D Moja kolezanka, ktora jest dusza towarzystwa i spotykala sie z chlopakami poznanymi w zyciu codziennym tak samo poznala swojego nazeczonego przez Internet, tak wiec wg mnie nie jest to jakis akt desperacji tylko po prostu przypadek, przeznaczenie :) Przeciez nie musisz mowic kolegom, ze codziennie siedziales na czacie i twoim celem bylo znalezc sobie dziewczyne, tylko, ze poznaliscie sie przypadkiem przez neta;) Nie martw sie:) najwazniejsze jest to, zeby przypasc sobie do gustu:)

Gość zestresowany juz
Tak... ona jest brylantem. Nie rzadko zdarzają się takie perełki ;) Inteligencja idzie u niej w parze z urodą :)

Gość Zestresowany juz
Ściemniłem wtedy, że wszedłem sobie z nudów na czat i poznałem :/ Nie powiedzieli nic złego, ale to samo w sobie było przykre do powiedzenia. Nie jestem kobieciarzem, ani podrywaczem. Mam z tym problem wręcz, ciężko mi poznać kogoś na żywo. Nie kręcę z dziewczynami, nie flirtuję, więc to by tylko potwierdziło, że jestem nieudacznikiem :(

Gość senertor
Tak naprawdę, to miejsce poznania nie ma jakiegokolwiek znaczenia i przyznam się szczerze, że w necie poznałem bardzo dużo wartościowych ludzi i nie sądzę aby to, w jaki sposób się poznajemy miało znaczenie w dalszej znajomości.

To zamiast się zadręczać ciesz się, ze jest internet i w ten sposób możesz kogoś poznać. Bo co byś zrobił ze swoją nieśmiałością w stosunku do ludzi, żeby nie było takich ułatwień? :D

Do Autora: Nie ma czego sie wstydzic, jesli dziewczyna okaze sie wspaniała to reszte mozesz juz olac;) czyli zamartwianie sie...w necie tez siedza zywi ludzie a nie jakies zabawki:) Głowa do gory..jak sie beda pytali :Gdzie poznałes dziewczyne?" to powiedz zartem" Normalnie"...Ja poznałam cudownego chłopaka na czacie i mi to wisi ze mam sie przyznac gdzie;)

Gość Zestresowany juz
Tyle, że ja w internecie nie szukałem nikogo :) Samo wyszło... Przeszliśmy na gg i jak ją zobaczyłem to już wiedziałem, że nie mogę takiej okazji zmarnować.

Gość www.tnij.org/monster2009
Ale co w tym dziwnego że poznałeś dziewczyne w necie??Znam małżeństwa które poznały sie w ten sposób

Gość antonine
ja tez się umówiłem z dziewczyna z sympatii i .... myslę, że coś z tego będzie:))

Gość Zestresowany juz
Niestety jestem taki, że piszę czarne scenariusz zawczasu, przejmuję się i wyobrażam za dużo :/

Gość jejuuu
bys sie wstydzil naprawde:O ludzie maja wieksze problemy niz "co ludzie powiedza" Olac ich!:P