Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Efffkaa

Bardzo brzydko wychodzę na zdjęciach

Polecane posty

Gość Efffkaa

w rzeczywistości też nie jestem pięknością, ale mam wrażenie, że na fotach wyglądam o wiele gorzej czy ktoś też tak ma?

Gość nie wiem nie wiem
ja, na filmie z kamery czy w rzeczywistości wyglądam lepiej niż na fotach. dlatego od czterech lat nie robię sobie zdjęć i uciekam przed aparatem :o zaraz ktoś ci napisze, że zdjęcia mówią prawdę i jesteś mega pasztetem :P

Gość Efffkaa
nie chcę ocen i nie wstawię zdjęcia, pytałam tylko, czy ktoś ma podobnie

Gość to wstaw zdjecie bo
bedziemy mieli podobnie jak wstawisz zdjecie:)

Gość skad ja to znam.............
:Osama siebie nie poznaje:D

Gość bnnbnvbnvbnvnvnvn
"zaraz ktoś ci napisze, że zdjęcia mówią prawdę " bo mowia prawde

Gość xxMiłoMixx
spoko, nie przejmuj się; ja też tak mam.... Strasznie wychodze na zdjęciach :/

Gość nie wiem nie wiem
"bo mowia prawde" to w takim razie dlaczego na filmie z aparatu/kamery wyglądam jak człowiek? przecież działają na podobnej zasadzie? jeśli się mylę wyprowadź mnie z błędu :P

Gość sdiuodsfiusodufi
no cos ty... slodziutka jestes.... !!!!! alala

Gość mama identiko
mam tak samo jak ty! zawsze brzydko :o .. no raz mi się zdarzyło wyjść ładnie .. na zdjeciu klasowym w II gimazjum :p żałuję do dzisiaj że sobie nie kupiłam wtedy tegpo zdjęcia .. :o miałabym co pokazać rodzinie jak przyjedzie :p heh .. ale niestety taka prawda .. szkoda :(

Gość Mowię Serioo
Jestes bardzo ładna :) i wyglądasz na słodką osóbke :)

Gość
Wystarczy że masz inny makijaż inny ubiór inne światło i sporo zależy też od aparatu.

Gość gość
dlaczego? no bo zdjęcie to ty w ułamku sekundy, a mimika cały czas pracuje, natomiast film pokazuje cię w ruchu, dynamicznie, a nie w określonej chwili. proste i logiczne.

Gość gość
ja na zdjęciach wychodzę strasznie grubo a ważę 55 kg przy wzroscie 175 :o a wygladam jak słoń na fotach

Gość gość
moj telefon robi tak´´dokladnie´´zdjecia ze raczej nadawal by sie robienia obdukcji a nie normalnych zdjec:Dpokazuje najmniejsze nawet wady.ciagle musze ustawiac na tzw.efekt cienia bo inaczej masakra.a wcale zle nie wygladam ale jakies tam wady ma kazdy:)

Gość też znudzona
tez tak mam a moja corka zawsze wychodzi grubo wsyzscy mysla ze jest gruba a w rzeczywiscie nie jest nei wiem od czego to zalezy

Ja mam tak samo. Wczoraj nawet koleżanka,która widziała mnie pierwszy raz powiedziała, że na żywo wyglądam lepiej i chudziej niż na zdjęciach,które oglądała na fb :D

Gość gość
Tak - niektóre osoby faktycznie wygladają inaczej i źle na zdjęciach - mówi się że aparat ich nie lubi. Takie osoby mają często: małe oczy, zadarty nos, wąskie usta, pełne policzki, cofniętą żuchwę, wąskie i małe usta, wysokie czoło. Twarz która zwykle idealnie komponuje sie z grą światła to drobna buzia o dużych oczach, małym zgrabnym nosku, dużych ustach i szerokim uśmiechy, wystających kościach policzkowych i szczupłych lakko zapadniętych policzkach. Najgorzej wychodzą twarze nalane i figury tzw ciosane i masywne.