Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karli

DO DOSWIADCZONYCH MATEK

Polecane posty

Gość karli

Moj synus ma skonczone 5 miesiecy i mierzy 66cm na jaki rozmiar powinnam kupic mu kobinezon zeby starczyl do konca lutego?80 albo wiekszy?teraz ubieram go w 74 gdyz 68 jest na styk?

Gość chyba 80 wystarczy

Gość Gabrysia 04.05
Zależy od rozmiarów ciuchów.SĄ nieraz 80 a wyglądają na co najmiej 92. patrz też na oko

Gość karli
No wlasnie 74 sa nieco zawyzone ale nie chce go ubierac na styk tylko zeby troche pochodzil a z tym kombinezonem chialam kupic coccobello na allegri i sie zastanawiam nie chce zeby jak klawn wygladal ale tez zeby mial luzno i wygodnie

Gość kurczę wiesz co
mój syn waży ok 9-9,5 kilo,mierzy 777cm, ma 10,5 m-ca. Ma 2-częściowy kombinezon 80 coccodrillo NCY ( czy jak to się tam pisze). I do stycznia na pewno starczy.

Gość kurczę wiesz co
77cm

Gość studentka wsz
80 starczy na 100% zazwyczaj przy tak malym dziecku to ma sie dwa kombinezony moj jak mial 3 ms na jesien 56 potem na zime grudzien 68 a po siwetach 74 ...

moja córa ma 2 latka i ma kombinezon z zesłego roku właśnie 80!!! W tym roku jeszcze jest dobry a ma 94cm wzrostu...... kombinezony są sporo zawyżone i jak kupisz 80 to maluszek się w nim utopi. Kup 74 i będzie dobry, może nawet na przyszły rok Ci się przyda. Kombinezon kupiłam w SMYKU wiec napewno rozmiarówka większa.

Gość ile dzieci i mam tyle opini
moja ma 4 mies.i zakladam jej ciuchy na 74 i wcale nie podwijam ma okolo 70- 72cm kombinezon mam na 80 i mam nadzieje ze starczy .....