Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowannna

podziękowali mi dziś w pracy

Polecane posty

Gość rozczarowannna

no super po prostu, a tak się starałam i tak mi zależało :(

Gość rozczarowannna
I do not know :(

Gość rozczarowannna
i doszłam dzis do wniosku, że głupi to zawsze ma szczęscie, bo takie głupie puste krowy zostałay, co im robote po znajomości załatwiono a mnie wylali :( i nie warto się stara zależy bo i tak nikt tego nie potrafi docenic...

Gość rozczarowannna
i pokazywac ze ci zależy :(

Mi też podziękowali 2 tyg temu... Pracuje do soboty bo mam 2 tyg wypowiedzenie a firma zgodziła si ę na wypłacenie ekwiwalentu za urlop. Gest z ich strony na pocieszenie że dostanę odprawę w wysokości 1miesięcznej pensji. Trudno trzeba życ dalej. A gdzie pracowałaś?

Gość rozczarowannna
w jednej z firm zajmujacej się dystrybucja różnorakich artykułów, ale praca była baaaaaaaaaaaardzo fajna, nie spoczywała na mnie wielka odpowiedzialnośc, czas szybko leciał i finansowo tez nie było źle, a tu prosze won nam stąd, tyle, ze w bardziej kulturalny sposób...

Gość krip...
rozczarowannna-...moze za twoj zajebiaszczy pefrect englisz lengłicz co?...:D:D:D:o

Gość rozczarowannna
nieee za to chyba nie :) ładnie to tak sobie jaja robic z załamanej kobiety?

Gość Ewaldi
Eliza... , pamiętaj że w kodeksie pracy nie ma niczego takiego jak wypłacenie ekwiwalentu za urlop, firma może zaplacić sporą karę za takie działanie

a co mnie to obchodzi czy zapłaci czy nie? To onimnie zapytali czy chce wziąc urlop czy chce ekwiwalent. Tam nad umowami pracuje taki sztab prawników że jak by wiedzieli że mogą zapłacic karę to w życiu by mi go nie wypłacili. To już bardziej powinni się martwic o tą odprawę bo wg przepisów przy moim typie umowy nie mam żadnego prawa do odprawy.Dobra wola pracodawcy.Taki bonus za to że zostałam bez pracy z dnia na dzień

Zgodnie z Kodeksem pracy, w przypadku niewykorzystania przysługującego urlopu w całości lub w części z powodu rozwiązania lub wygaśnięcia stosunku pracy, pracownikowi przysługuje ekwiwalent pieniężny. http://msp.money.pl/wiadomosci/zarzadzanie/artykul/ekwiwalent;za;urlop;-;za;urlop;czasami;trzeba;zaplacic,3,0,231939.html A to to co?

Gość bb..
rozczarowana ale uzasadnili to jakos?

Gość rozczarowannna
powiedziano mi po prostu, ze narazie nie ma pracy i (tak dyskretnie) że jeśli mam cos innego na oku....