Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaMi0101

Krew w moczu?

Polecane posty

Gość małaMi0101

Hej, mam problem od dwóch tygodni leczę zapalenie pęcherza moczowego. Ból przeszedł, za to pojawiła się krew w moczu. Nie wiem, jak długo, bo dopiero dzisiaj zauważyłam. Nic mnie nie boli itd. Krwi było bardzo bardzo mało. Ale była. Czy brać dzień wolny i biec do lekarza? Nie znam się na takich sprawach. A może to efekt uboczny furaginy i mi przejdzie wkrótce?

Gość biec do lekarza
nie zwlekaj!

Gość małaMi0101
No ale jak jeden dzień to mam? Może to nic takiego. Bo studiuję dziennie i pracuję i trudno mi znaleźć czas na lekarza ;(

Gość małaMi0101
Jutro absolutnie nie mogę iść, bo mam ćwiczenia i nie mogę ich opuścić :O Myślę, że jak do pon nie przejdzie, to sobie poniedzialek wolny postaram zrobić, tak chyba będzie najlepiej...

Gość małaMi0101
dziękuję wam dziewczynki za odpowiedzi ;* nigdy nie miałam czegoś takiego, a to świetne samopoczucie może być mylące...

Krew w moczu może (choć nie musi)oznaczac zapalenie miedniczek nerkowych Wtedy konieczny jest antybiotyk Powinnaś zrobić badanie moczu i z wynikiem pójść do lekarza Takich dolegliwości nie wolno lekceważyć Nerki sa bardzo czułym organem i jesli oprocz krwi pojawi się tez białko niewykluczony pobyt w szpitalu Póki co możesz brac witaminę c albo jeśc żurawinę żeby zakwasić mocz Ale wizyty u lekarza nie odkładaj

Gość małaMi0101
ale ja sporo wit. C wsuwam!! Bo lekarz kazał 2 tabletki wit. C brac do każdej dawki furaginy, a ją przyjmowałam 3 razy dziennie.

no to skoro brałaś wit c i jeszcze furagin i masz krew w moczu to znaczy ze to nie infekcja pęcherza tylko nerek lekarz cie nie minie W tej kwestii możesz mi zaufaćPozdrawiam

Gość małaMi0101
Dziękuję!