Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i plama 889909

Mam 18 lat i przed chwilą musiałam zmieniać spodnie bo..

Polecane posty

Poszedł ksiądz na targ kupić coś do jedzenia, bo miał mieć w parafii wizytację biskupa i biskup miał zostać na kolację. Podszedł do gościa z rybami i mówi: - Oj, jaka piękna, duża ryba! Sprzedawca na to: - Pięknego skurwiela złapałem, co? Ksiądz się obruszył: - Panie, ja wszystko rozumiem - piękna duża ryba, ale żeby zaraz przy księdzu takie epitety wstyd! Sprzedawca wyjaśnia: - Ale proszę księdza - skurwiel to jest nazwa tej ryby, tak samo jak płotka, okoń czy pstrąg. - Aaa no to w porządku. Poproszę tego skurwiela. Przygotuję go na kolację z biskupem. Przychodzi ksiądz na parafię pokazuje rybę siostrze zakonnej. Zakonnica: - O jaka piękna duża ryba. A ksiądz na to: - Ładnego skurwiela kupiłem, co? Zakonnica: - Ale co ksiądz - takie słownictwo? A ksiądz wyjaśnia, że to ta ryba się nazywa skurwiel - tak jak inne, płoć czy szczupak. - Aaaa. to rozumiem. Ksiądz polecił zakonnicy żeby ta przygotowała skurwiela na kolację z biskupem. Stoi zakonnica w kuchni, skrobie rybę a tu wchodzi kucharka. - O jaka piękna duża ryba - mówi kucharka. Siostra na to: - Piękny skurwiel, prawda? - Ależ co siostra? Nie poznaję! - obrusza się kucharka. A siostra, że ta ryba się nazywa skurwiel - tak jak inne się nazywają, karp czy lin. Siostra kazała przygotować skurwiela na kolację z biskupem. Wieczorem przyjeżdża biskup, siada przy stole z księdzem i zakonnicą. Kucharka wnosi główne danie - rybę. Ksiądz biskup: - Jaka piękna, duża ryba! Na to proboszcz: To ja tego skurwiela znalazłem i kupiłem. Odzywa się zakonnica: - A ja tego skurwiela skrobałam. Na to włącza się kucharka: - A ja tego skurwiela usmażyłam i przyrządziłam. Ksiądz biskup uśmiechnął się, wyjął z torby litr wódki i mówi: - Kurwa, widzę, że tu sami swoi!

Gość kasia....
Dwóch wariatów ucieka ze szpitala.jeden mówi do drugiego:Janek rozejrzyj się czy nikt nie idzie!Janek poszedł.po chwili wraca i krzyczy:misja nieudana!brama jest otwarta!

Gość kasia....
Dziewczyna w sytuacji intymnej z chłopakiem. On pyta: - Mogę mówić do ciebie Ewa? - Ale ja mam na imię Danka. Dlaczego Ewa? - Bo... będziesz moją pierwszą. - Dobra. A ja mogę mówić do ciebie Peugeot? - Dlaczego??? - Bo będziesz moim 206...

Poszedł ksiądz na targ kupić coś do jedzenia, bo miał mieć w parafii wizytację biskupa i biskup miał zostać na kolację. Podszedł do gościa z rybami i mówi: - Oj, jaka piękna, duża ryba! Sprzedawca na to: - Pięknego skurwiela złapałem, co? Ksiądz się obruszył: - Panie, ja wszystko rozumiem - piękna duża ryba, ale żeby zaraz przy księdzu takie epitety wstyd! Sprzedawca wyjaśnia: - Ale proszę księdza - skurwiel to jest nazwa tej ryby, tak samo jak płotka, okoń czy pstrąg. - Aaa no to w porządku. Poproszę tego skurwiela. Przygotuję go na kolację z biskupem. Przychodzi ksiądz na parafię pokazuje rybę siostrze zakonnej. Zakonnica: - O jaka piękna duża ryba. A ksiądz na to: - Ładnego skurwiela kupiłem, co? Zakonnica: - Ale co ksiądz - takie słownictwo? A ksiądz wyjaśnia, że to ta ryba się nazywa skurwiel - tak jak inne, płoć czy szczupak. - Aaaa. to rozumiem. Ksiądz polecił zakonnicy żeby ta przygotowała skurwiela na kolację z biskupem. Stoi zakonnica w kuchni, skrobie rybę a tu wchodzi kucharka. - O jaka piękna duża ryba - mówi kucharka. Siostra na to: - Piękny skurwiel, prawda? - Ależ co siostra? Nie poznaję! - obrusza się kucharka. A siostra, że ta ryba się nazywa skurwiel - tak jak inne się nazywają, karp czy lin. Siostra kazała przygotować skurwiela na kolację z biskupem. Wieczorem przyjeżdża biskup, siada przy stole z księdzem i zakonnicą. Kucharka wnosi główne danie - rybę. Ksiądz biskup: - Jaka piękna, duża ryba! Na to proboszcz: To ja tego skurwiela znalazłem i kupiłem. Odzywa się zakonnica: - A ja tego skurwiela skrobałam. Na to włącza się kucharka: - A ja tego skurwiela usmażyłam i przyrządziłam. Ksiądz biskup uśmiechnął się, wyjął z torby litr wódki i mówi: - Kurwa, widzę, że tu sami swoi!

Gość kasia....
Posłali faceta do czubków. Siedzi biedak i nudzi się. W końcu postanowił popatrzeć przez okno. Tam ogrodnik grzebie grządki. Psychol woła: - A co pan robi? - Nawożę truskawki. - Co? - Nawożę truskawki, mówię! - Co pan robisz?!? - Kur.., truskawki posypuję gównem!!! - O, a ja cukrem, ale jestem, pierd......y!

Gość kasia....
Idzie dwóch pedałów przez las i jednemu nagle zachciało sie kupę,więc skoczył za potrzeba w krzaki.Krzyczy: -O,wszyscy święci! Przybiega drugi pedał: -Co ci sie stało? -Poroniłem!Tu widać rączki i nóżki! -Ty debilu!Przecież nasrałeś na żabę!

Gość raczej przewrażliwiona
tępy matematyczny kawał: Przychodzi izoformizm do lekarza, a lekarz się pyta: co ma pan takie trywialne jądro?

Rano żona do męża: Ż: kochanie idź do sklepu kupić bułki. M: dobrze ale powiedz mi ile. Ż: no tak, żeby starczyło na śniadanie i kolację. M: no ale powiedz konkretnie ile, żeby nie było pretensji Ż: no to kup tyle, ile razy wczoraj się kochaliśmy Facet idzie do sklepu i do ekspedientki: M: Poproszę 7 bułek.... yyyy albo nie - 5 bułek, loda i k

Rano żona do męża: Ż: kochanie idź do sklepu kupić bułki. M: dobrze ale powiedz mi ile. Ż: no tak, żeby starczyło na śniadanie i kolację. M: no ale powiedz konkretnie ile, żeby nie było pretensji Ż: no to kup tyle, ile razy wczoraj się kochaliśmy Facet idzie do sklepu i do ekspedientki: M: Poproszę 7 bułek.... yyyy albo nie - 5 bułek, loda i kakao :D

Impreza chłopak po pijaku idzie do łóżka z dziewczyną która ma okres. Budzi się rano idzie do lustra patrzy i woła: Boże spraw, żeby ten sznurek był od herbaty!

No to ja też coś dam ;) Rozmawiają dwaj profesorowie matematyki: - Dasz mi swój numer telefonu? - No pewnie. Trzecia cyfra jest trzykrotnością pierwszej. Czwarta i szósta są takie same. Druga jest większa o jeden od piątej. Suma sześciu cyfr to 23, a iloczyn 2160. - W porządku, zapisałem - 256 343. - Zgadza się. Nie zapomnisz? - Skądże. To kwadrat 16 i sześcian 7.

Po długim seksie młody chłopak wyciąga się na brzuchu, wyciąga papierosa ze spodni i szuka zapalniczki. Nie może znaleźć, więc pyta dziewczynę, czy ma jakąś.- Może jakaś jest w górnej szufladzie ? odpowiedziała.Otworzył szufladę w szafce przy łóżku i znalazł pudełko leżące wprost na oprawionej w ramki fotografii jakiegoś mężczyzny. Oczywiście zmartwił się. - To twój mąż? – zapytał nerwowo. - Nie, głupku – odpowiedziała przytulając się do niego. - Twój chłopak? - Nie, skąd – odpowiedziała przygryzając jego ucho. - No to kto? – zapytał zdezorientowany chłopak. Dziewczyna odpowiedziała spokojnie: - To ja przed operacją. :D

Gość tez mi cos
kurde co takie dlugie dzolki ja was zapytam : co to jest - murzyn z osmioma rekami?

Nie wiem, a co to? inny kawał Przychodzi kobieta do księgarni -Poproszę książkę "Mężczyzna Doskonały" Ekspedientka odpowiada -Proszę Pani dział Sience Fiction jest piętro wyżej.

Gość tez mi cos
ja tez nie wiem ale zajebiscie by zbieralo bawelne ;)

No to znowu kawał matematyczny "Wymyśliłem nową stałą matematyczną. Nazywa się ęć i wynosi w przybliżeniu 1,8584073464102... I za cholerę nie wiem, do czego się może przydać, ale spełnia przynajmniej równanie: pi + ęć = 5"