Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna z niej dziewczyna

Zaprosiłem wczoraj an randke dziewczynę. Zaprosiłem ją do siebie do domu a ona

Polecane posty

Gość alan wilder
jak ma klase to za takie pytanie cie oleje bo ma prawo poczuc sie urazona. Ale ja na jej miejscu kopnelabym tą stopą w twoj glupi, zacofany ryj. Lec do mamusi i szoruj podloge pajacyku bez wyobrazni haha . Kurcze wspolczuje kobiecie ze trafila na takiego dupka i popierdolke:D

Gość ty chory jestes
albo jestes pojebe* albo to prowoakcja jak nic. ja też przed wyjsciem czasem zrysuje panele na czarno ale wybacz wystarczy mop i zaraz ani śladu;/;/

Gość pajacom z prowincji mówie NIE
ten padalec mysli ze jej nogi capia hahah zenada... Ten kto tak mysli to zazwyczaj temu smierdza :D mam nadzieje ze ta laska juz cie olala, a ja tez bym nie sciagnela butow bo ot tak jakbys mi kazal wyskakiwac z sukienki lub przebrac sie w kaftan:)

Gość hahhhahaa
l-e-n-k-a ---> :D:D:D:D ale sie usmialam:D

Gość bezubezubezbezbez
hahahahahah, masakrycznie śmieszny temat, przepraszam ale sie śmieje na głos :D zazdroszcze baaardzo ludziom którzy mają w życiu taki problemy, haahahahaha, rysa na podłodze... Może na kontrze postawię swoje?: nieudane małżeństwo, nieszczęsliwa miłość, samobójstwo kogoś bliskiego, nieuleczalna choroba...może z tej perspektywy rysa na podłodze będzie mniej wyraźna?:))))))))