Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ana-bella

Nie-prawiczek szuka dziewicy...

Polecane posty

Gość ana-bella

Witam, chciałam się wygadać, mam 27 lat byłam w związku z jednym facetem, uprawiałam z nim seks czego nie żałuję, z resztą nie byliśmy już wtedy dzieciakami, każdy jaką taką pracę i planowaliśmy wspólną przyszłość, przez weekendy mieszkaliśmy razem... nasze drogi jednak rozeszły się z różnych powodów, częściowo niezależnych od nas... rozstanie było spokojne, ale przeżyłam strasznie, pomogli przyjaciele, nowa praca, nowi ludzie... ale nie o tym... kiedyś jadąc na delegacje poznałam kogoś... znajomość utrzymywaliśmy i doszło do spotkań prywatnych... on jest uwaga po ślubie cywilnym i rozwodzie... gadaliśmy ogólnie o naszym życiu, o byłych związkach... i powiedziałam, że pomieszkiwałam z byłym... a on że szuka takiej co nie żyła z facetem... uciekłam z spotkania na wsześniejszy bus, dupek nie odzywa się i dobrze... rozumiem prawiczka który szuka dziewicy i na odwrót jeśli oboje uznają takie zasady, ale jak można być takim hipokrytą... wymagać coś od kobiety czego samemu nie jest się już w stanie zapewnić... poza tym uważam, że należy się wiązać z daną osobą a nie z jej przeszłością...

Gość hipokryta dupek
egoista i cwaniaczek o podwojnej moralnosci

dlaczego niby hipokryta? przecież Ci ładnie wszystko wytłumaczył co i jak, jego prawo, Twoje prawo że od niego uciekłaś. Więc nie rozumiem o co chodzi, może znajdzie taką której szuka, może nie znajdzie ale to tylko jeden problem, a przecież nie okłamuje nikogo z tego co piszesz

Gość tacy faceci to hipokryci
i dupki

Gość iopolyitukryjhtg
"Poza tym uważam, że należy się wiązać z daną osobą a nie z jej przeszłością..." moj facet tez tak mowi, ja mialam jednego przed nim a on bardzo duzo kobiet. jestesmy razem prawie 3 lata, zaakceptowalam to, jest cudownym facetem ale czasem mnie to meczy, mysle sobie ze moglam znalezc kogos kto mial mniej bogata przeszlosc. i jak mowi ze przeszlosc sie nie liczy to nieraz chcialam zapytac "czy gdybym ci powiedziala ze przed toba mialam 20 facetow to jak bys sie czul? uwazasz ze to nie wazne, ze przeciez to bylo zanim cie poznalam"? :O przeszlosc sie liczy i mowi o nas duzo

Gość a ile miał kobiet Twój facet
bo ja mam podobny problem :(

Gość iopolyitukryjhtg
wiem z rozmow ze bylo ich naprawde duzo, z reszta jest tez ode mnie o 8 lat starszy, nie znam liczby i nie chce znac...

moj jest w moim wieku, a mial 6 kobiet :o ja mialam przed nim tylko 1..boli :(

Gość iopolyitukryjhtg
6... ja podejrzewam ze moj mial z 15 jak nie wiecej. a moze i 30? nie wiem tego. skakal z kwiatka na kwiatek, nie najlepiej to o nim swiadczy ale jak mowi dopiero przy mnie poczul co to znaczy kogos kochac i jest juz od tych 3 lat zakochany na zaboj az mnie to meczy, myslalam ze mezczyzni sie staraja gora kilka miesiecy a on swiata poza mna nie widzi

Gość iopolyitukryjhtg
ciesze sie ze byl ze mna szczery, ze powiedzial mi to mimo tego ze wiedzal wczesniej ze jestem z tych "porzadnych" i raczej takiego faceta szukam. powiedzial prosto z mostu ze nie jest idealem, ze ma taka i taka przeszlosc ale ze wie tez ze jestem miloscia i sensem jego zycia i nie chce mnie stracic. i tak to sie ciagnie 3 lata, zobaczymy co pokaze przyszlosc...

wiesz...moj mi powiedzial cos takiego...ze po prostu niektorzy faceci musza sie wyszalec, ze gdyby nie wyszalał się teraz to by pewnie kiedyś mu odbiło..a teraz mówi, ze docenia w pełni mnie i to co jest między nami, ze wie jak to jest szaleć i że dopiero teraz we mnie znalazł to, czego nieudolnie szukał...

Gość a nas boli ze jestescie
nie-dziewicami

Gość najbardziej pod gorke
ma prawiczek jak wymaga dziewictwa. kobiety uwazaja prawiczkow za gorszy gatunek i nie pozwalaja im miec zadnych wymagan

Gość gość
Chcesz poznać co to prawdziwy seksik? Zimna suka i gorąca kochanka, przyjaciółka. Zadzwoń do mnie skarbie, jeśli Ci się podobam i mnie zerżnij, tak po prostu.Czekam na Ciebie na http://www.sextelefon.org.pl/ jestem Kinga, tczecia od góry.