Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amanda0720

proszę poradzcie mi co do faceta - nie powiedziałam, że kocham, nie chcę go stra

Polecane posty

Gość amanda0720

jestem z chłopakiem od miesiąca, wcześniej się z nim tylko przyjaźniłam, ale on sie zakochał no i klops. nie powiedziałam mu, że go kocham tylko, że coś do niego czuje ale do końca jeszcze nie wiem co... On mi powiedział, że mnie kocha. Niby mnie rozumie, ale boli go to i twierdzi, że jest w niepewnej sytuacji, bo bardzo mu zależny na mnie, nie chce mnie stracić, ale tak naprawdę to nie wie czego może się spodziewać po mnie, skoro nie wiem czy go kocham

Gość amanda0720
jestem z chłopakiem od miesiąca, wcześniej się z nim tylko przyjaźniłam, ale on sie zakochał no i klops. nie powiedziałam mu, że go kocham tylko, że coś do niego czuje ale do końca jeszcze nie wiem co... On mi powiedział, że mnie kocha. Niby mnie rozumie, ale boli go to i twierdzi, że jest w niepewnej sytuacji, bo bardzo mu zależny na mnie, nie chce mnie stracić, ale tak naprawdę to nie wie czego może się spodziewać po mnie, skoro nie wiem czy go kocham - tak mi właśnie powiedział. a ja? czuję, że się zakochałam, ale ja nie wiem czy to jest TO, czy to jest miłość, bo te dwa słowa są dla mnie niezwykle cenne... powiedzieć je mimo braku pewności? bo moja pewność może ukazać się dopiero po kilku miesiącach, a nie chcę go stracić tylko z tego powodu... ale też nie chcę się zmuszać proszę powiedzcie mi co mam robić... ___________________ ucieło mi nie wiem dlaczego :o

Gość www.tnij.org/monster2009
No to jak Ty nie wiesz czy go kochasz to skąd my to mamy wiedziec?

Gość amanda0720
ale ja zapytałam czy mimo braku pewności mam mu powiedzieć że go kocham????