Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejde

moj chlopak ma powazny klopot z narkotykami. jak mam mu pomoc?

Polecane posty

Gość lejde

witam;) moj chlopak ma powazny problem z amfetamina. dawniej nie bylo to problemem ale teraz cpa codziennie. bardzo zle juz z nim. wiem i on tez wie ze jest uzalezniony ale chyba nie potrafie mu pomoc. probowalam juz go prosic, zabraniac mu, a nawet powiedzialam mu zeby wybieral pomiedzy mna a tym gownem - za przeproszeniem;)- zawsze mowi ze juz nie bedzie bo nie chce ale dluzej niz tydzien bez teo nie wytrzymuje;(( jestem z nim 7 miesiecyi bardzo mi na nim zalezy. nie chce go stracic przez to scierwo ktore nie powinno istniec.. prosze pomzcie..

Gość Ewaldi
obawiam się że nie poradzisz sobie z tym problemem , On musi sam do tego dojrzeć albo przestanie istnieć , nie wpadnij z nim - chyba rozumiesz co mam na myśli

Gość www.tnij.org/monster2009
Zniknij i zostaw mu kartke że jak nie pójdzie na odwyk to już sie nie zobaczycie

Gość lejde
na odwyk nie ma co liczyc... a ja za nim na pewno nie wpadne bo nie probowalam tego i nie sprobuje... za duzo w zyciu przez to stracilam, za duzo przyjaciol odeszlo... musze mu pomoc bo nie chce patrzec jak powoli usycha..:(