Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do potęgi

CZY KIEDYKOLWIEK KTOŚ UPRAWIAŁ SEKS NA WASZYCH OCZACH???

Polecane posty

Gość do potęgi

przypomnialo mi sie takie zdarzenie.. to bylo jakies 2 lata temu, na jednej imprezie zakrapianej alkoholem.. nad ranem poszlismy spac, tzn. ja moj chlopak, moja przyjaciolka i jeszcze dwoch kolegow.. ja z chlopakiem spalam w luzku i jeszcze jeden kolega a moja kumpela!!! byla wtedy mozcno pijana i w tym samym pokoju zaczela sie calowac z naszym kolega, potem zaczol ja rozbierac, wlasciwie sciagnol jej tylko spodnie i majtki, na naszych oczach! i zaczeli, no wiecie, ona jakos jemu na kolanach siedziala, widzielismy jej tylek i slyszelismy wszystko, masakra, potem zalowala tego, bo nie chciala byc z tym kolesiem..

Gość do potęgi
nie mieliscie nigdy takich zdarzen?? albo chociaz podobnych?? co sadzicie o tym??

Gość www.tnij.org/monster2009
Nie wierzymy w to,musisz pokazac fotki z tego zdarzenia

Gość do potęgi
potem były łzy i wogole, wstyd jej bylo cholernie spojzec temu kolesiowi w oczy.. tymbardziej ze byla zakochana w tym drugim, zabiegala o niego a tu taka akcja... nie przydazylo wam sie nic takiego?? tylko ja bylam na takiej szalonej imprezie:D:D:D

Gość tez mi cos
no ja tak robilam, na czyichs oczach i uszach sama tez bylam swiadkiem takiego zbykanka oj za mlodu to sie dzialo :)

Gość do potęgi
www.tnij.org/monster2009-----> wtedy nie mialam nawet jeszcze komorki z aparatem:D to byla moja przyjaciolka, nie robilam z tego sensacji albo cos, raczej tamci:p

Gość Ewaldi
mam wiele wspomnień bardzo atrakcyjnych i ze smaczkami z różnych imprez łącznie z weselami ale nie mam weny aby to wszystko opisywać p.s. kolezanki sikające w nocy za samochodami również pamiętam :)

Gość do potegi
ja bym sie spalila ze wstydu gdyby ktos, a raczej kilka osob patrzalo na moj tylek, sluchalo dzwiekow i wogole:p

Gość na roznych bylam
ale zeby kochac jednego a z drugim sex...takich akcji nie bylo:>...no nie ma sie czym chwalic

Gość do potęgi-ortografia głąbie

Gość tez mi cos
e, nie jest tak zle na drugi dzien malu morlaniak, ale generalnie to sie smieje teraz z tego wszystkiego haha kiedys zycie mialo pieprzyk , teraz tylko redtube pozostalo ;)

Gość do potęgi
tamten chlopak w ktorym byla zakochana skreslij ja... w sumie niewiem czy kiedykolwiek chcial z nia byc, to ona za nim latala ale po ty zdarzeniu zupelnie inaczej juz sie zachowywali...