Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielbicielka kebaba

Wielbiciele KEBABÓW....myślicie,że..................?

Polecane posty

Gość wielbicielka kebaba

tak sie nieraz zastanawiam co oni robia z tym miesem nabitym na to urzadzenie do pieczenia...myslicie ze to sciagają po zamknieciu czy to tak sobie czeka na otwarcie do nastepnego dnia???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wielbicielka kebaba
no i jak to jest mozliwe ze tyle miecha sie nie psuje:/dziwne to jest

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poszókiwacz
to samo chcialem zapytac i i jeszcze o kurczaki z rozna co sie dzieje z tymi nabitymi tydzien temu np:-o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość www.tnij.org/monster2009
Po kebabie z budy na bazarze można miec niezły rozstrój żołądka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wielbicielka kebaba
poszukiwacz ja akurat kurczakow nie jem ale kebaby uwielbiam ale w sumie wolalabym wiedziec co jem:( bo jesli one nie sa sciagane z tego opiekacza to znaczy ze po zamknieciu pewnie stado much sobie na tym miesie sklada jajka bllelele:(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wielbicielka kebaba
jest tu ktos kto pracuje w budce z kebabami??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gewgwg
no wlasnie ciekawe jak to rpzechowuja

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kur
ja chodzę tylko na kebab do lokali czynnych 24/h i nie mam takich problemów, chociaż z drugiej strony to ciekawe co się z takim mięchem dzieje :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wielbicielka kebaba
no u mnie nie ma takiego czynnego 24 h na dobe a te do ktorych chodze to nieraz widzę jak muchy latają jak oszalałe...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja robie kebaba sama,nie jest taki dobry jak w jakims lokalu,ale przynajmniej wiem co jem:) u mnie w miescie po kontroli sanepidu w kilku takich lokalach,gdzie serwuje sie kebab,hamburgey,pizze i tym podobne zarcie,zamknieto 80% lokali,wiec nawet nie chce sie domyslac,co bylo nie tak...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Artefakt_Diabla
chuj mnie obchodzi co z tym robią to jest gówno a nie jedzenie. ale powiem wam że od kiedy widziałam mięcha do kebaba w selgrosie to nawet obok nich nie przechodze:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no faktyycznie
sama jestem ciekawa:(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
mysle ze oni tego nie sciagaja bo i po co... ja jestem wielbicielka kebabow jak i moj chłopak ale staramy sie nie jesc ich zbyt czesto bo niezdrowe (gorsze od hamburgerów) bo takie mieso ktore co chwile jest podgrzewane na tym precie jest niesamowitym siedliskiem bakterii i sie bardzo szybko rozwijaja na tym miesie... ale ten smak jest silniejszy od nas wiec jak jestesmy na miescie to nie potrafimy o nim zapomniec :P ale zdrowsza zywnosc przez reszte dnia i duzo ruchu nas ratuje...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×