Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anonimowa1993

dlaczego..??

Polecane posty

cześć proszę was o radę,chodzę do gimnazjum, dziewczyny zaczeły mi dogryzaćnp.jak weszłam na salę gimnastyczną w mini. bo miałam tam w-f to jedna dziewczyna zmierzyła mnie i powiedziala " o żal, skomentowała bym to", a od drugiej uslyszalam "jak dzi***"" pomijając to, że wiele dziewczyn chodzi do szkoly w mini i do nich nic takiego nie mówią. w szkole mam opinię"dziw** i kur***" a zrodlem tej opini są dziewczyny, chociaz nie ubieram sie jakos wyruzniajaco od innych dziewczyn i nie ubieram sie wyzywająco,a dzis jak przyszlam do szkoly to, to ta sama dzieczyna z sali gim. popatrzyla na mnie hamskim wzrokiem krzywiac sie i powiedziala " jak ty wyglądasz, jak zj**eb, wizialas sie w lusterku?? nie przesadzilas z fluidem?? żal mi cię"...pomijam to że muszę uzywac pudru do twarzy bo w niektorych miejscach na twarzy nie mam nieskazitelnej cery, i tak jest coddzien non stop to jakas nowa ma coś do mnie mam juz tego dosc a nwet nie iwem dlaczego tak jest, cały czas jakas grupka dziewczyn stojących na korytarzu mnie obgaduje lub slyszę nieprzyjemne slowa kierowane pod moim adresem. znacie się na tym ...? proszę o pomoc i jakies rady .Dziękuję

Gość OLEJ TO-SZKODA ZDROWIA
IGNORUJ TE DZIEWCZYNY

Gość umc umc umc
Droga autorko tematu bardzo Ci wspolczuje bo sama wiem jak atmosfera w szkole jest wazna. Przebywasz tam wiele godzin, a bycie ponizanym nie jest niczym przyjemnym. Mam pytanko nie masz zadnej kumpelki albo kologow? Jesli tak to rozmawiaj ze swoim towarzystwem, a tych chamów omijaj szerokim łukiem i na pewno na zaczepki nie odpowiadaj bo to tylko bedzie sadzic o Twojej opinii na gorsza niekorzysc.

Gość niewiemjaka
kolezanko droga .sama tak mialam w podstawowce i sredniej szkole,duzo pracy mnie kosztowalo aby tego nie bylo...bo uwierz mi ze to zalezy od ciebie ,dlugo sie zastanawialam dlaczego ,ale w koncu znalazlam odpowiedz-pomysl sobie jakl te osoby zachowaly by se gdyby ktos do nich powiedzial tak jak do ciebie sproboj zobrazowac sobie taka sytuacje,to powinno ci pomoc zrozumiec w czym problem...

Gość niewiemjaka
bo prawdopodobnie problem lezy niestety w tobie samej ,w twoich reakcjach,pewnie jestes zbyt wrazliwa i nie potrafisz sie przeciwstawuc(a przeciwstawieniem czasem jest sama obojetnosc),a niestety niektorzy zeruja na czyichs slaboscia,ale tacy ludzie najczescxiej sa bardzo zakompleksieni

Tacy ludzie sa najczesciej bardz nieszczesliwi w glebi i musze sie dowatrosciowac gnojeniem slabszych od siebie. Coz, swiadczy to o nich, ale doskonale Cie rozumiem, bo w gimnazjum mialam podobnie. To jest glupi wiek, i wez pod uwage,ze nawet niekonieczne musisz dawac im powody do takiego zachowania. Ot, po prostu czuja sie beznadziejne i poprawiaja sobe w ten sposob humor, udowaniaja, ze sa "kims" mimo ze w bardzo glupi sposob. Moja rada jest taka-nie wdawaj sie z nimi w dyskusje.Pokazze masz to gdzies, jak zobacza, ze nie robi to na Tobie zadnego wrazenia, w koncu im sie znudzi. Pozdrawiam 🌼