Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SkazanyNaPieniądz

STARE KONTRA MŁODE

Polecane posty

Gość SkazanyNaPieniądz

Zazdrosne 30 letnie stare baby jęczą, że faceci zamieniają je na młodsze zal.pl Taka jest prawda, kobiety po 30-e to stare bazyliszki.

Gość Emmmmmm
znam wielu facetow po 30tce i wielu przed.... i musze przyznac ,ze od zawsze bardziej imponowali mi Ci po.... i nie chodzi tu tylko o wiek. Faktycznie Ci starsi sa madrzejsi zyciowo, wiedza jak traktowac kobiete, sa z reguly zaradni i stali w uczuciach.... i lepsi w lozku Wkurza mnie to ,co mowia inni - ze on leci na mnie bo jestem mloda, ladna i inteligentna , a ja na niego - bo ma szanowany zawod i jako taka pozycje....,ale na szczescie ludzie gadaja glupoty wynikajace z niewiedzy troche sie zgodzic musze z przedmowcami ,iz faceci dojrzali maja swoje nawyki.... ,ale moj M na szczescie jest reformowalny i ugodowy - to mnie cieszy

Gość Samantha19Gdańsk
kurcze mnie też kręcą goście starsi, mój kolega z klasy ma tak przystojnego ojca że jak tylko przyjdzie do szkoły, wszystkie laski gadają o nim cały dzień.

Gość magdamagdalena
to czemu faceci sraja po nogach za Diaz, Anderson, Electra, Joli? One są dobrze po 30-tce idioto!