Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g0s1a82

Proszę o radę

Polecane posty

Gość g0s1a82

Chciałabym spełnić swoje marzenie i kupić sobie pieska.Tylko jest jeden problem,że szczeniak sporo kosztuję:(Macie jakieś pomysły na zdobycie szybkiej kasy????

Gość g0s1a82
Ale tam nie mają takiej rasy jak ja chcę bo już próbowałam...

A czy musisz mieć koniecznie rasowego?Czy zwykły mieszaniec,nie zasługuje na dom,miłość?

Gość idz na pobocze ulicy
:D :D :D :D

Gość qwertas
rasowe psy też czasem są do adopcji jaka to rasa?

Gość Przykreeeeeeeeeeeeeeeee
co za tępa kobieta, bardzo dobrze że nie stac cie na pieska, bo nie zasługujesz na niego. Gdybys tak chciała mieć kochana istotke w domu uratowała byś jedno życie w schronisku. Dziecko też będziesz sobie planować jaki kolor ma mieć?

Gość szoke szoke
kolejny szpanerski rasowiec szuka taniego szczeniaka, a mieszańce zdychają w schroniskach, jakaś hitlerowska selekcja 😴

Gość qwertas
mam psa z rodowodem i nie czuje się z tego powodu wyklęta!! Swój 1% podatku oddałam na schronisko na Paluchu pod Warszawa, poprzedni piesek był ze schroniska, ae los chciał ze pojawił się czarny, czystej krwi labrador:)

Gość g0s1a82
Nie wiem kto dał wam takie prawo do oceniania ludzi.Widzę,że tylko potraficie kogoś pouczać i mu ubliżać nic złego nie zrobiłam.Trzeba się czasem zastanowić zanim się coś napiszę...

Gość g0s1a82
Chce mieć wymarzonego psa a wy traktujecie mnie jakbym kogoś zabiła okradła albo nike wiem jeszcze co zrobiłam.Prosiłam o sposoby zarobku a nie o prawienie jakiś nieuzasadnionych morałów.A co do prostytucji to nie będę tego komentować i zniżać do takiego poziomu.

Gość ADAM28
ja kocham zwierzątka osobiście pomagam kilku schroniskom sponsorując je, i nie wiem czy to hmmm zbieg okoliczności czy prawdziwa realność, pracownicy tych schronisk i wolontariusze często w żartach opowiadają dość często pojawiające się sytuacje odnośnie ludzi którzy chcą przygarnąć zwierzątko. Otóż jeden procent ludzi, żeby brzydko nie określić hmmm specyficzny... przychodzi i pyta o psów z rasy Yorków za darmo:) zacofanie i ciemnota, brak słów:) żeby przyjść do schroniska i pytać tylko o rasowe zwierzaki:)

Gość qwertas
nie kupisz rasowego psa tanio zrozum!!! Rasowy pies ma rodowód nie ma jamnika bez rodowodu, pies bez rodowodu to już kundelek (nieświadczy że jest gorszy czy że ma się go nie kochać) ale rozmnażając takie psy "rasowe" często mają wady wrodzone i żeby nie było, w poprzedniej wypowiedzi napisałam o psie ze schroniska,a anastępnie o labradorze. Dopiero po śmierci:( kundelka pojawił sie labrador

Gość f5gds
czy ty nie widzisz że ta kobieta jest nie za bardzo normalna??

Gość qwertas
może dużymi literami trzeba pisać? Nie stać Cię to nie bierz bo piesek to nie tylko przyejmności ale i OBOWIĄZKI i KOSZTA. Jedzenie,zabawki, lekarz nic nie leży na ulicy!

Gość g0s1a82
Nie pytałam o psa za darmo tylko o sposoby zdobycia pieniędzy na niego.Jak można odpowiadać na post jeżeli nie rozumie się jego treści.To chyba się sprawdza,że mała liczba Polaków czyta bez zrozumienia..

Ale wy ludzie macie nasrane, chyba rasowe psy też mogą mieć kochających włascicieli, i jeśli ktoś chce miec rasowego to dlaczego ma brać kundelka skoro to nie ich wola ? Uwazacie, ze MARZAC o rasowym pokochaja kundelka ? Jestescie zazdrosni i falszywie " szlachetni " jak jestescie tacy wspanialomyslni to nie plodzcie dzieci tylko bierzcie z domow dziecka i afryki, co was to obchodzi co autorka chce ? Pytanie jest inne wiec pierdolnijcie sie w glowy. Nie pokazala ani troche pogardy do psow mieszanych, a wy falszywie skaczecie z tekstami " a kundelek nie moze miec kochajacego wlasciciela ? " skoro tak ktos wyskoczyl, tzn ze chyba sam mysli, ze kundelek jednak nie moze go miec, bo autorka nie powiedziala, ze kundle sa gorsze, ale ze MARZY o rasowym piesku.

Gość qwertas
więc odpowiem do tematu skoro już swoje zdanie wcześniej wypowiedziałam, nie wiem ile masz lat, itd skąd ktoś Ci może pomóc? Prostytucja nie zna wieku;) dlatego ktoś proponował hihihi

Gość g0s1a82
A poza tym byłam już szczęśliwą posiadaczką suczki rasy mieszanej i kochałam ją bardzo przez 14lat.Ale nie takie było pytanie....

Gość g0s1a82
Skoro tak się mądrzycie to mam rocznik w pseudonimie...

Gość qwertas
w tym wieku zapewne pracujesz, odkładaj a na wiosne (najlepsza pora roku) kupisz tego wymarzonego, a co to za rasa?

Gość mistrzyni świata w czołgu
mam pytanie, jeśli teraz nie masz pieniędzy na sam zakup psa to jakim cudem będziesz miała jakiekolwiek na jego utrzymanie?

Gość mistrzyni świata w czołgu
kurwa, anonimowa, przestań się rzucać, nie tobie zadaję pytania :o

Gość qwertas
anonimowa, jest tyle tematów musisz ten okupywać?