Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzuchokulka

cool kulki z Reala

Polecane posty

dostałam takie dwie. Dziecku nie dam, bo może połknąc, nie rzucę podłogę, bo można ją uszkodzić. Po jaka cholerę coś takiego???

Gość
tez to mam, moja corka napiertala tym o podloge robiac przy tym halas:o bezsens.

Gość prosta sprawa po prostu
nie zbierać żadnych kulek, durnych kuponów i punktów - zysk z tego żaden a tylko się dajecie ogłupiać supermarketom

Gość jhrejkyrt
ejjj nooo faaajne sąą:D:D super uwielbiam jee:D odsprzedajcie mi je:)!!!

Gość
2.5 za sztuke, mam 3 :classic_cool::D ja to wzielam tylko dlatego, ze dala mi je babka przy kasie nie mowiaz co to jest. a sa w takim opakowaniu, ze pomyslalam, ze to guma do zucia dla dzieci:o

masakra z tymi kulkami, taka popelina! nie wiem kto wymyślił że to będzie coś fajnego, ale nie jest za dobrym specem od reklamy ;)

Gość brgehndy
czy wy reklam do cholery nie oglądacie??? szkodniki wymieniają sie na podworku,w domu,w szkole tym badziewiem ktore mogą polknac i sie udlawic. idea godna podziwu :O...

ja to mam choc dzieci nie mam :P zakupy i tak robie w Realu bo gdzies robic musze :O lezy to teraz i kurz zbiera jak ktores dziecko sasiadki czy kuzynek bedzie chcialo to niech bierze, jak nie to wywale :D

Gość Innesia 26
Mój mąż jak dawali to wziął pełną garść bo myślał, że to rafaello lub coś w tym stylu( tak to wygląda w opakowaniu) w domu wyrzuciliśmy bo strach nawet czyimś dzieciom dać( swoich nie ma:))

Gość coś kręcisz
Jak Twój mąż mógł wziąc całą garśc jak to kasjerka wydziela ile kto dostanie ? .... Chyba za każde wydane 50 zł jest jedna kulka.

Gość Innesia 26
...coś kręcisz...No to nawet jak za każde wydane 50 zł jest jedna kulka to dali nam cała garść ..i tyle filozofowania...co Ci się nie zgadza?

Gość sabbba 3
przecież zapakowane są we folijkach i nie dają luzem, w garści

Gość co za oszołomy
jej pewnie dali garść za wydane 50 zł ale jak kasjerka miała małą garść to mogła dać za mało