Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielony Telefon

Zakonnica pobila niepelnosprawna dzieczynke!!!

Polecane posty

Gość Zielony Telefon

Ogladaliscie nagranie? Co o tym myslicie? Kler jest nietykalny..ujdzie suce na sucho..

Gość ja ogładałam
wszystkie zakonnice to szmaty!

Gość Zielony Telefon
a najgorsze jest to ze robia to bezkarnie..jakis becwal sie wypowidal (starosta czy cos) ze " a skad ja mam wiedziec czy ona nie jest przebrana"? Nastepna matka przelozona " to musialo byc w JAKIEJS obronie koniecznej" rece opadaja. Zasrane przeciwniki aborcji. lepiej skazc dziecko na cale zycie cierpienia. Mamusia i cala rodzinka tez zakonnicy bronia "bo corka tak niesforna". Blagam. Listoci.

Gość .....ot ..co.....
kurwa smiac mi sie chcialo, jak wszyscy mowili, ze NIE WIDZA przemocy, a widac ja bylo czarno na bialym :D :O zakonnice a klamia w zywe oczy :O ale jak juz ktos predzej spostrzegl, kler jest nietykalny i zakonnica nie zostanie pociagnieta do odpowiedzialnosci. nikt sie nie odwazy jej ruszyc

Gość Jak dla mnie-
To powinno się ja do kryminału wsadzić z takimi prawdziwymi kryminalistkami żeby ja w ten sam sposób potraktowały. Ale ludzie do cholery nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka. Są ludzie i ludziska. Zakonnica to też człowiek.

Gość dzień w jurawie
Znajoma mojej babci była w sierocińcu prowadzonym przez zakonnice. Przeżyła tam piekło. Ja nie wiem, deklarują miłość do Boga a nie mają szacunku do czlowieka i to do dziecka.

Gość .....ot ..co.....
a wszystko dlatego, ze osoby duchowe czuja sie bezkarne. przeciez, kto ich moze ukarac? nikt sie nie odwazy. kosciol ma za duza wladze w tym kraju. sa nietykalni.

Gość Zielony Telefon
Zobaczcie to http://www.youtube.com/watch?v=5BbwoiwJHXM nie ma kar..no nie ma. O..5 posilkow dziennie. Jakie dobre. A wiecie co jest najgorsze? Stare rury wiedza ze sa bezkarne bo po pierwsze kler, po drugie takie dziecko NIE POSKARZY sie ! przypadkowy turysta nagral kcje, one juz sa tak bezczelne ze tluka dzieciaki w miejscach publicznych.

Gość hymny
zakonnice to zwykłe scierwo chodzące !!!!!!!!

Gość beznadzejne babsztyle
j.w

Gość Lateks
zakonnic nikt nie bzyka i tak jest

wszyscy są siebie warci... mnie najbardziej wwkurzyła wypowiedz matki... stara egoistka.... widac ze maja kase, nie moze bo co ??? Lepiej zostawic dziecko w takich rekach ? Są wygodni i tyle. Ja mam siostre z porazeniem ktora jest w duzo gorszym stanie bo tylko slyszy, nie widzi, nie mówi, nie ja sama, padaczka - czeste ataki, skolioza, przykurcza... ogolnie duzo zycia jej nie zostalo. Przez cale swoje zycie (19 lat) byla w domu i mimo tego ze nie raz bylo ciezko nawet nie bylo mowy o oddaniu jej gdzies...a tu .... brak słów. Bie rozumumiem czegos takiego.