Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska334

Czy to możliwe, że odcieła sie ode mnie, zeby nie myślec o nim, zeby zapomniec?

Polecane posty

Gość kaska334

Witam. Mój przyjaciel miał dziewczyne Marzene.Poznali sie krotko przed jego smiercia.Pozniej on zginął w wypadku samochodowym.Po wypadku zblizyłyśmy się ze sobą z Marzeną, choc wczesniej dobze sie nie znałysmy.Łaczyła nas tesknota za Krzyskiem, moim przyjacielem i jej facetem.Ona bardzo duzo mi o sobie mówiłą, ja o niej.Przyjazn trwałą pół roku, tak jak żałoba, bo pozniej zaczelismy wszyscy juz jakos dochodzi do siebie po jego smierci.Trzeba było zaczac zyc i przestac wspominac.Potem nagle konktat sie nam urwał, w zasadzie to przez nia.Ona przestałą odbierac telefony ode mnie, na gg nie odpisywała, potem nawet mnie zablkowała.Moze sie narzucałam, nie wiem, ale wydawało mi sie , ze sie lubimy i przyjaznimy.A tu taki szok, ona nagle odwróciła sie na piecie i odeszła.Teraz juz w ogole nie mam ze soba zadnego kontaktu.Wiem, ze ona potem probowała ulozyc sobie zycie, miała faceta, moze nie chciała zebym jej przypominała o krzysku, gdyz ja i moj maz, bardzo go lubilismy to był nasz naprawde najlepszy przyjaciel, znalismy go nawet duzo dłuzej niz Marzena...Jak myslicie czemu tak mnie troche dziwne potraktowała i nagle zerwała konkta?zablkowała na naszej-klasie na gadu/?

Gość kaska334
jakbyscie na jej miejscu sie zachowali?tez byscie zerwali kontakt całowicie z przyjaciólmi swojego byłego faceta?

Gość kaska334
zero odezwu..napiszta cos

Gość ewelinabezmakijazu
moze sie wstydziłą przed toba , ze tak szybko sobie juz kogos znalazła..?

Gość cdsvbgfsbdsgb
zjebany topic

Wiec, tak czy ona jest jakos zmuszona by utrzymywac z Toba kontakt?Nie, jetesmy wolnymi ludzmi, mozemy sie przyjaznic, badz zrywac te przyjaznie kiedy chcemy i z kim chcemy, blowac na gadu wszedzie tez, skoro jest taka mozliwosc...czemu nie? moze cie nie lubi i tyle..proste, a Ty nie mozesz sie z tym pogodzic

miało byc.. "jestesmy wolnymi ludzmi.." a nie wiem czemuw kradło sie na poczatek zdania..Nie i mogło to byc opacznie zrozumiane:)wiec sie poprawiełem

nie wiem, czy ja na jej miejscu urwałby calkowicie kontakt z przyjaciołmi bliskiem mi zmarłej osoby, znajac mnie pewnie nie, ale kazdy jest inny..

Gość kaska334
ale ja nierozumiem, jak mozna tak z dnia nadzien przestac z kims utrzymywac kontakt, to takie dzikie jakies?

to o czym piszesz jest typowe. miałam podobną historie(mój przyjaciel który popełnił samobójstwo i jego matka). jakkiś czas po jego śmierci bardzo pragneła kontaktu z jego przyjaciólmi,można powiedzieć ze zaprzyjaźniła sie z nami.psycholog jej mówił,żeby nie przyzwyczajała sie o nas,bo teraz jesteśmy przy niej,ale niedługo zostanie sama bo każdy w końcu zapomni.cóz...było odwrotnie...po jakimś czasie ona urwała kontaky...

Gość fisiek mis
mdd mysle,ze chciała sie od tego wszystkie oderwacdlatego sie od ras odcieła.

Gość dqwedwqdw
:)