Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muflonowa

czarna sukienka na wesele do kuzynki

Polecane posty

Gość muflonowa

wypada? jak myślicie? dodam, ze mój partner będzie w czarnym garniturze i stąd mam problem jaki kolor sukienki wybrać. Ogólnie ubieramy się w zimne kolory.. Eh, to w tym sezonie wszystko czarne i szare po sklepach dlatego kompletnie mnie natchnienie opuściło, doradźcie coś :)

Gość wielkie fane Stefane
Doda to Ty?

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie wypada, czarny to nie kolor na wesele :o

Gość pierdolnij se
sraczkowata, jak sie zesrasz nie bedzie widac

Gość czarna sukienka nie pasuje
tak mi sie wydaje, to wesola uroczystosc jak sama nazwa wskazuje- "wesele", to raczej jasniejsze kolory dominuja:0

Gość ja miałam
ostatnio podobny dylemat , uprzedziłam znajomą że chce iśc w czarnej , ona powiedziała że jak najbardziej ok i muszę wam powiedziec że na całym weselu -ok. 80 osób tylko dwie kobiety miały - nie czarną kieckę

Gość no to sie ubraly
jak na pogrzeb a nie wesele

Gość muflonowa
ja miałam -> dzięki za konstruktywną odpowiedź gdyby to było lato to w porządku, w sklepach masa kolorowych rzeczy, ale teraz same wełniaki i to czarne lub szare. :O stąd dylemat ;O

Gość Nevonna
Ja ostatnio byłam w czarnej sukience na weselu i nieskromnie przyznam, że wyglądałam bardziej oszałamiająco, niż panna młoda ;) Kluczem do sukcesu były dodatki w czerwonym kolorze- czerwone kolczyki, szminka, broszka i buty. Strój nie wyglądał ani trochę ponuro. Za to jak seksownie... ;)

czarny to kolor elegancki z reszta nei wiem jak komus suknia balowa czarna moze sie kojarzyc z pogrzebem - przeciez w takich sukniach na pogrzeby sie nie chodzi

Gość muflonowa
Nevonna - fajne połączenie z tą czerwienią :) moze też tak pokombinuję, a jak Twój facet był ubrany? i był ktoś jeszcze na tej uroczystości na czarno prócz Ciebie?

Gość voice
sukienka powinna być pod koler krawatu partnera, a nie garnituru. albo inaczej- krawat pod kolor sukienki

nie prawda legenda o tym ze czarna sukienka nie pasuje na wesele juz dawno odeszla w niepamięc !! ja bylam niedawno na weselu i cztery dziewczyny ( łacznie ze mną ) miały czarne sukienki :) czarne sukienki sa najlepsze i wyglądaja tak elegancko , wieczorowo :D za jakis czas bede miala studniówkę i tez wybieram sie w czarnej :D nie zastanawiaj sie tylko zakladaj czarna :D

Gość muflonowa
napisałam jaki kolor będzie miał garnitur bo to on jest bazą (krawat i koszulę później się dobiera- właśnie pod sukienkę partnerki ;) ) Chciałam podkreślić, że mój chłopak będzie ubrany w zimny mocny kolor, dlatego ja np, nie mogę raczej wziąść 'ciepłej' brązowej kreacji. Tylko tyle.

Gość muflonowa
*wziąć sorki :O