Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przerąbane 99 procent społeczeństwa ma normalne

Polecane posty

Gość
tak kkoń♥cówka to mój rocznik ( serce wyszło nie wiem jak nie bede kasowac ;] ) po cztery razy 5 w sumie wychodzi przecietnie :classic_cool: ;] Lula --> :D 🖐️ no u mnie może być , zrównowazyłam sie chyba bardziej psychiczine :classic_cool: a Wy z Mineta studiujecie ? :classic_cool: pomyślcie jak ja sie czuje gdy dopiero co setny człowiek albo i jeszcze wiecej jest w sytuacji podobnej do mojej przerombane :(

Gość voice
tak jak tofik chyba haha "tato, czy ja jestem jakiś inny?" "nie, ty jesteś... oryginalny";p :)

Gość voice
w tą, że jestem za gruba a nie mam tzytzków:/ ładnie to to nie wygląda:(

Gość przerwa chce zobaczyc
jakie masz tzytki

Gość
pokaze jak mi sfinansujesz operacje wchodzisz w to ? :classic_cool: Hinatak 🖐️ Drażetka jest :] nawet teraz :]

jakoś ja nie wiem gdzie ona jest :( kurvicy zaraz dostanę z tym co mam do zrobienia z polskiego :O:O

Gość
na kaffe juz chyba rzadko zaglada :( na jutro ? co masz ? zapodaj temat na kaffe moze podrzucimy Ci jakies pomysły ;]

bez Drażki to nie to samo 😭 niech wraca :(🌼 hm, dzięki za chęci :) ale na to mam czas do grudnia.. to konkurs.. sama robię góry notatek i potem muszę to ładnie połączyć ;]

Gość
wiem, :( przekaże jej 😭 może sie nawróci 😭

Gość
no ja myśle:classic_cool: ze to jest powodem jej nieobecnosc tu 😭 pocieszajace ;] moze i my podzielimy jej los 😭 :)

ona jest od nas młodsza ;] ale niech nadzieja nad nie opuszcza. oby moje sny były prorocze:classic_cool: a może i lepiej nie? :O czy wyraża chociaż chęć powrotu? :(

Gość
tadaam siła umysłu ścignełam tu Draza ;]

od razu humorełe mam lepsze :) Draż-rozweselacz:classic_cool:;] opowiedz Drażu o jakiś sukcesach swoich? ciekawa jestem :>