Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonka zonkaaa

czy strace pokarm pomocy

Polecane posty

Gość zonka zonkaaa

coreczka ma 3,5 miesiaca karmie ja piersia bardzo ladnie rosnie, mam pokarmu tak akurat a nawet wydaje mi sie ze malo bo mala czesto je bardzo chce karmic piersia i niestety przyszedl czas ze musze isc do szkoly( koncze ostatni rok) zajecia mam co 2 tyg wiec w sobote i niedziele byly by pzrerwy w karmieniu gdzies 5 godzinne, w szkole nie mam mozliwosci odciagniecia pokarmu czy strace pokarm? co robic zeby jednak moc ciagle karmic (wiem ze jak najczesciej pzrystawiac mala)

A dlaczego nie mozesz w szkole odciagnac pokarmu? Nie ma tam jakiejs lazienki? Nie macie przerw miedzy zajeciami? Przeciez ci piersi rozwali!

Gość zonka zonkaaa
pokarmu nie mam za duzo wiec raczej nie rozwali tylko boje sie ze przestanie sie produkowac jak mala rzadziej bedzie jadla przerwy krotkie, zajecia po sobie mam laktator elektryczny musialabym kupic reczny a nie wiem czy cos poleci recznym

Jak odciagac, to tylko elektrycznym- szybciej i sprawniej idzie. Wystarczy 10 minut. A gniazdka chyba macie w lazience? Laktacja od jednego dnia przerwy ci nie minie. Ale bedzie to nieprzyjemne dla ciebie, bo pokram stale sie produkuje, przybywa go i w koncu zacznie wyciekac, a piersi stana sie obrzmiale.