Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delinka

CO ZROBIĆ Z TYM STAŻEM???

Polecane posty

Gość delinka

Mam okazję pójść na staż absolwencki z UP. Staż rozpocząłby się w listopadzie, ale ja jestem w 7mc.Mam termin na 30 grudnia. Czy opłaca mi się pójść na ten staż skoro musiałabym pójść na zwolnienie?Nie mówię, że od razu ale przed rozwiązaniem i po? Co jeśli nie będę mogła wrócić do pracy ze względu na dziecko?

Gość no raczej odpusc
bo trzeba conajmniej pol roku przepracowac aby dostac kase z ZUSu, ty sie nie zalapiesz na zadne pieniadze.

Gość ja na twoim miejscu
odpuściłabym ten staż. Większość kobiet nawet jak pracuje to właśnie ok. 7 miesiąca wybiera się na l4. Wiadomo też że od razu po porodzie też nie wrócisz, więc to się mija z celem.

Gość odpuść sobie _____
W 9 miesiacu ledwo będziesz się toczyć - w każdej chwili mozna zacząć rodzić a po porodzie to za szybko z domu się nie wyrwieesz do pracy - odpracuj sobie staż jak dziecko skończy 6 mies. Bo teraz po prostu zmarnujesz szanse.

Gość delinka
Też tak sądzę, ale wiecie trochę dodatkowych pieniążków by się przydało...No ale dziecko jest najważniejsze, więc odłożę ten staż na później.

Gość okazje pojawiaja sie znienacka
w sumie potem to juz jej nikt na staz nie wezmie, ale racja, dziecko wazniejsze

Gość delinka
Dziękuje za dobre rady:)Już tyle czasu siedzę w domu(zgłupieć można), więc pomyślałam o tym stażu ale zrezygnuję.