Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a_rex

Ona jest jakas niewyzyta!

Polecane posty

Gość a_rex

Moja dziewczyna to nimfomanka, baaaardzo lubi seks. Kiedy gdzies idziemy czy po prostu gadamy jest mila slodka i kochana chociaz lubi walnac czarnym humorem czy ironicznym zartem z podtekstem. Chodzi o to ze ona czesto inicjuje seks. Po prostu sie na mnie rzuca. Kiedy sie do mnie przyklei to juz jej nie mam jak odkleic. Nie slucha tego co mam do powiedzenia, dosiada mnie ostro. Lubi jakies perwersje przebieranki lubi byc aktywna cos robic, czesto wymysla rozne rzeczy np wciagnela mnie w jakas ciemna brame i zaczela sie masturbowac, tzn wlozyla sobie reke pod spodnice i zaczela sie ze soba bawic a ja na to patrzalem. Kiedy jestesmy w domu to czesto nie pyta czy chce w ogole o nic mnie nie pyta, po prostu zsuwa mi spodnie do polowy "obsluguje" albo co najwyzej rozbiera. Kiedy jestemy u niej to robi czesto dziwne rzeczy. Np jemy kanapki zalozmy z papryka to potrafi wziasc kawalek obslinic pokrazyc sobie po biuscie i ja zmyslowo zjesc. Czesto zmienia pozycje i jeszcze wysyla mi smsmy jakies co by ze mna nie zrobila chetnie. Wiem, zaraz ktos napisze ze prowokacja ale tak jest i pewnie sie dziwicie czemu sie skarze skoro wielu facetom by sie to podobalo. Po prostu ona jest jakas taka.. hm.. jakby wypuscic ja z klatki. Na codzien jets elegancka, mila, sympatyczna przyjazna i rozsadna dziewczyna. Takze co mi przeszkadza? Ona tak bardzo to lubi, ze boje sie, ze pewnego dnia mnie zdradzi. Wiem zagram bezbronnego chlpczyka teraz ale zdrady nie cierpie. Mja dziewczyna ma powodzenie i zawsze odprawia wszystkich z kwitkiem, ciagle podkresla ze bedzie mi wierna, ale mam takie obawy wlasnie, ze...pewnego dnia jej sie znudze.. ps.podreslam jeszcze raz; to nie prowokacja

Gość franeeeeee
ile macie lat ?

Gość 21typ
nonie dziwie sie tobie

Gość a_rex
Ja mam 22 lata a ona 23

Gość nic nie poradzisz
ona ma tak jak ja... po pewnym czasie przestaniesz jej wystarczać :(

Gość a_rex
Do nic nie poradzisz: no wlasnie sie tego boje najbardziej..

Gość do autora2
loo matkoo, zazdroszcze :D

Gość nic nie poradzisz
może pomoc jakiegoś specjalisty lekarza jedynie

Gość a_rex
Moze do seksuologa sie przejdziemy...moze on cos nam powie

Gość nic nie poradzisz
lepsze to jak słuchanie rad napalonych debili... idź, idź

Gość dak dakddakadkdkak
ale czemu ma Cię zdradzić?

Gość a_rex
Nic nie poradzisz uff dzieki za cos sensownego.. Bo wiekszosc napisalaby tutaj ze wariat jestem bo mam taka dziewczyne a nie korzystam no ale, kochanka jest rewelacyjna tutaj nic nie moge dodac, jest rowniez wspaniala piekna osoba ktora kocham takze nie chce zdrady, niby mnie zapewnia o uczuciach i o tym ze jest wierna z reszta pare razy widzialem jak splawiala gosci ktorzy tam cos sie do niej dowalali, ale zawsze ten cien niepewnosci jest tym bardziej przy jej poziomie.."zaangazowania" Sprobuje z nia pogadac ale wlasnie jest tez rzyko ze pomysli ze skoro ja tam prowadze to nie lubie tego z nia robic ehh no nie dogodzisz..

Gość a_rex
Do dak dakddakadkdkak: Bo strasznie uwielbia to robic, ona ciagle cos nowego wprowadza urozmaica, wiec boje sie ze bedzie chciala rowniez "takiej" odmiany.. Kiedys kochalismy sie przez cala noc. Bylo kilka stosunkow a ona sie nie zmeczyla, wtedy bardzo jej sie podobalo a ja juz dyszalem

Gość a_rex
Poza tym stracila ze mna dziewictwo, jestem jej jedynym partnerem

Gość dak dakddakadkdkak
Pocieszę Cię że dla kobiet nwet tych z temperamentem mimo wszystko bardziej niż w przypadku mężczyzn liczy się nie tylko jak (mocno, szybko, często, perwersyjnie) ale też z kim. Także skoro wybrała Ciebie i innych spławia to o czymś to chyba świadczy, prawda?

Gość a_rex
Extravaginko: Wiem wlasnie tez mam ochote z nia to robic i robic, po prostu mam maniakalna obawe zdrady bo jestem zakochany po uszy, wlasnie wiem, doceniam ten skarbek moj i nie chce go zdradzic a zdrady juz bym nie wybaczyl

Gość nic nie poradzisz
szczera rozmowa potrafi czynić cuda! Widać że jesteś mądrym chłopakiem, poradzisz sobie !powodzenia:)

Gość a_rex
dak dakddakadkdkak: Moze i masz racje, moze jest taka wyzwolona bo czuje sie przy mnie bezpiecznie, ze moze sobie na to pozwolic co tylko chce, ciagle ja zapewniam ze jest piekna itd. maly ma biuscik ale sliczny lubie go dotykac. Takze mozliwe, ze sie czuje bezpiecznie po prostu, przy mnie a przy nikim innym , wlasnie tak sie pocieszam :P:)

Gość a_rex
Nic nie poradzisz: nie powinno sie dziekowac, ale nie wierze w przesady wiec: Dzieki ;) A o nia sie nie prosilem, poznalem ja i na pierwszej randce rozmawialismy o pasjach, mowila bardzo madrze, studiuje na bardzo trudnym kierunku technicznym, dziewczyna z zasadami, tak bardzo nienawidzi plastikow i drzy na widok takich dziewczyn ze nawet przez mysl mi przeszlo, ze bedzie trudno mi isc z nia do lozka, ze bedzie miala twarde zadasy a tu takie cos, taka niespodzianka i nawet za bardzo

Gość drente
jak ci przeszkadza,to podeślij ja do mnie,nie będę składał ci reklamacji tylko przyjmę jak swoja ;-)

Gość no kuuuuurwaaaaaaaa
widocznie ja tak podniecasz....jak ma na Ciebie taka ochote..:) Gratulacje.:)

Gość a_rex
W sumie moze cos tam sie jej spodobalo, 22 letnia dziewica w koncu byla ;)