Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senniczek

ZINTERPRETUJE WAM WASZ SEN!!!

Polecane posty

Gość senniczek

Na podstawie starych senników i cząstkowych danych potrafię interpretować sny. Jeśli chciałby się dowiedzieć, co oznacza Twój sen, opisz mi go. Jeśli będę potrzebowała dodatkowych informacji o Tobie - zapytam.

Gość senniczek
Marianno, czy te pryszcze były tylko na twarzy? Czy były to pojedyncze krosty czy paskudny trądzik?

Senniczek a mi się często sni kogut który mnie dzobie po rękach :/ co to oznacza ? a i czesto mi sie snia tez robaki w żywności . Dziś na przykład były w cebuli jak je przekroiłam bleee . I sie obudziłam :)

Gość a mnie sie snią
ostatnio rózne zmarłe osoby, nawet te które słabiej znałam, alebo dawno... nie są to złe czy nieprzyjemne sny, ale już sie zastanawiam kto jeszcze umarł kto mi sie ostatnio nie śnił... Co to może znaczyć?

Gość senniczek
cukrowa wata: w jakich sytuacjach spotykasz tego męzczyzne? Był lub jest Ci bliski? Miło go wspominasz? Jest młody czy stary?

bylam z nim, kocham go nadal ale juz go wiecej nie zobacze, jest mlody, wiem ze on tez mnie kocha, a przynajmniej kiedys kochal...

Gość senniczek
cipsik: kogut jest ogólnym symbolem symbol mężczyzny. Zachowanie koguta przepowiada zachowanie męzczyzny. Wynika z tego, że poznasz faceta, który być może cie skrzywdzi...

w snie, jest po prostu tak ze albo do mnie wraca i jestesmy znowu razem, albo tak jak by nigdy nie wyjechal, po prostu nasz zwiazek, szczesliwy, cudowny

Aha :O :O dzięki . A te robaki w zywności ? dzis mi sie snilo ze byly w cebuli :O

Aha :O dzieki . A te robaki w żywnosci ? dzis były w celubli ? :O napisz o co chodzi bo ja przez te sny mam wstręt do jedzenia :O wszedzie widze robactwo :O schudlam juuz 4 kilo .

Gość marianna13823452
pojedyncze i na twarzy

Gość senniczek
cipisik: co do robaków w cebuli - tutaj sytuacja na szczescie wydaje sie byc jak najbardziej pozytywna :) robaki to symbol nadchodzącego szczęścia, natomiast cebula oznacza zebranie sił, powstanie "z dołka". Połączenie tych dwóch różnych snów może znaczyć, że mężczyzna skrzywdział cię w przeszłości ale w niedługim czasie zaznasz "odrodzenia" - być może nowej miłości

Gość dasfdsafdsavdsagfdsagfdsfg
śniło mi się że byłem z kobietą i mężczyzną w pokoju, i wtedy wpadli antyterroryści zaczęli strzelać, zabili tego mężczyznę, ja chwyciłem jakiś kołek i wbiłem go w antyterrorystę, potem wyskoczyłem przez okno, i potem jakiś typ z brodą zaczął do mnie strzelać, zmieniłem się więc w nietoperza i odleciałem, i potem spotkałem jakichś ludzi, zabiłem ich wypijając ich krew, a potem znowu ten brodaty typ do mnie strzelał, więc znów stałem się w nietoperza i odleciałem, i potem spotkałem tą kobietę jak jechała rowerem i potem kopulowaliśmy aż do momentu aż się obudziłem z góry dziękuję za interpretację mojego snu

śniło mi się, że kot babci się rozchorował :(:( i pobiłam się z moją kuzynką :O:O

Gość senniczek
cukrowa wata: kilkukrotny sen o tym samym mężczyźnie świadczy o głębokiej więzi z nim. W tym przypadku wyjaśnienie jest banalnie proste - tęsknisz za nim.

Gość a mnie się śnią
Dlaczego mnie pominęłaś?

Gość senniczek
marianna1380--999: na szczęście pojedyńcze pryszcze symbolizują bogactwo, jednak uporczywe wyciskanie ich, oznacza, że będziesz musiała się napracować abu je osiągnąć

A mi sie snilo, ze pytalam sie kolezanki, czy ma piwo, albo czy wypila juz piwo...nie pamietam.Ale bylo cos o piwie.

Gość senniczek
a mnie się śnią: podejrzewam, że to prowokacja, ale dobrze, załóżmy, że na prawdę ci się to przyśniło :-O Kał oznacza ogólnie oczyszczenie. Skoro pojawiły się usta, najprawdopodobniej chodzi o to, że w jakiejś ważenj sprawie skłamałeś/aś i chciałabyś/chciałbyś to cofnąć.

Gość fejkrhjasfnm
siedzialam w restauracjji z moim mężem, nagle podszedl do mnie obcy facet, wziąl za rękę i wyprowadził z restauracji... znalezliśmy sie w szpitalu na oddziale dziecęcym. wchodzimy do jednej sali, na łóżeczkach dzieci-od kilku miesięcy do 5 latek. każde zaczęlo opowiadać na co choruje- nowotwór, wypadek, porażenie mozgowe, utrarta rączki lub nózki. podeszłam do okna i zaczelam płakać... co to oznacza?

Gość a mnie się śnią
ja pytałam o zmarłych, skarbie... to z kkałem to na bank prowokacja :o

Senniczek dziękuję Ci bardzo :) wpadnę do Ciebie jeszce kiedys jak nie bede mogla snu zinterpretować :) bye :D

Gość a ja miałam sen że
robiłam chłopakowi loda :) Co to znaczy?

Gość senniczek
upsss wtopa :D przepraszam. W śnie spotkanie osoby, która w rzeczywistości już nie żyje oznacza kłopoty :(

Gość malo sie znasz na snach
mimo ze to bylo prowokacja , ale odpowiem ja ludzkie łajno, gówno, kał to pieniadze , zalezy od tego ile tego bylo taki jest przypływ gotowki, lub w najgorszym wypadku otrzesz się o jakas finansowa transakcje , ktora przyniesie Tobie jkais zysk

Gość a mnie się snią
a jesli ja widze ta osobe we śnie ale mnie wtym snie nie ma?

Gość senniczek
dasfdsafdsavdsagfdsagfdsfg: spróbuj określić 3-4 osoby lub przedmioty, które najbardziej zwróciły Twoją uwagę.