Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senniczek

ZINTERPRETUJE WAM WASZ SEN!!!

Polecane posty

wangrofa: czterolistna koniczyna jest oczywiście synonimem szczęscia i wszelkiego powodzenia. W połączeniu z drzewem oliwnym-młodym ale dorodnym przepowiada dobre zdrowie bądź też wyleczenie z choroby.

Gość marta34
bardzo dziekuje za interpretacje:)

Gość tiriririri
a mi sie czasem sni lub jestem w takim półsnie i wydaje i sie ze cos mnie dusi, nie moge sie ruszyc, krzyczec i kołdra zsuwa sie powoli z mojego ciała. to jest okropne, a najgorsze ze zdarza mi sie to dosc czesto;/ duchy???

moje auto stało na parkingu, on wyjezdzajac swoim dostawczym uszkodził tyl i przod mojego, ja tego nie widzialam akurat tylko wyszlam z pracy, zobaczylam auto i domyslilam sie ze to byl on... bylam strasznie wkurzona, zwlaszcza po tym jak stwierdzil ze moge mu naskoczyc :P

proszę o interpretację snu: śniło mi się że mam przemawiać na jakiejś ważne konferencji, wiecu czy coś w tym stylu no i setki, tysiące oczu skupionych na mnie, absolutna cisza a ja jedyne co z siebie wydusiłem to: "lubie placki"...oczywiście kompromitacja totalna, ze wstydu aż się obudziłem.. 🖐️:O

Gość wangrofa
Ciekawe czy ten sen może przepowiadać, miłość, poznanie kogoś wyjątkowego..............

to mnie sie śniło: jest to z pewnością sen o podtekście erotycznym. Lubisz w łóżku jak wiele się dzieje ;)

Gość eeeeeeeeeeeee.........
śnił mi się cmentarz, dużo trumien, jakaś plaga, choroba, grabarz nie moł nadążyć, żywi rezerwowali miejsca i leżeli w kolejce. Jakiś pomór...... pewnie to nic dobrego

Gość katarzynka84
a mi się ostatnio często śni,że zdradzam mojego chłopaka, co to może oznaczać?? jemu też się ostatnio śniło, że on mnie zdradza hehe

Gość eeeeeeeeeeeee.........
już mam problemy :(

martoska: uciekanie przed płomieniami symbolizuje kłpoty i straty finasowe.Szcególnie negatywny sen gdy płomieniom towarzyszyło sporo dymu

a mi sie śniło duzo żab,raczej takie ropuchy.Wskakiwały mi na rękę,ale zaraz potem zeskakiwały.Nie bałam sie ich,wrecz w tym snie chciałam,by siedziały na mojej dłoni,ale one nie chciały...Tzn tak jak napisałam wczesniej wskakiwyały i zeskakiwały CO to oznacza?

Gość kolankowa mowa
mnie się dziś śniło,że zbierałam suszone kwiaty w duży bukiet,byłam ubrana na ludowo,miałam chustę na głowie,byłam z mężem na takiej łące.Potem śniłam że matka mieszała jakąś potrawę w mojej kuchni

mniam_mniam: twój przyjaciel próbuje z Tobą rywalizować w jakiejś kwestii. Czujesz to i nie chcesz mu na to pozwoilić.

Tym razem to znowu ja/: Zapominanie sów podczas wygłaszania przemówienia wobec dużej widowni i jakieś inne formy kompromitacji przed większym gronem oznacza głęboko tkwiące poczucie braku obycia w towarzystwie nawet wśród najbliższych.

eeeeeeeeeeeee.........: Oczekujesz nowiny, ale nie pokoisz się, że może ona przynieść nowe problemy z powodu nowych problemów, zwłaszcza jeśli staniesz nagle przed koniecznością podjęcia decyzji.

Gość cien cienia
A mnie snilo sie, ze: 1. Ktos rzucal nozami w jakiegos faceta-widzialam to na wlasne oczy. Byl on przywiazany do drzewa i caly zakrwawiony. Okazalo sie ze bylam to ja(kobieta), a nozami rzucala moja mama. Gdy powiedzialam w domu, ze ktos we mnie rzucal nozami(nie mialam sladu krwi), moja mama siedzac na kanapie rzucila noz na podloge i powiedziala do mnie cos w stylu: bo zasluzylas. 2. Wraz z narzeczonym ustalalam date slubu siedzac w bialej sukni przed olatrzem w kosciele, a narzeczony maila cialo swojego kolegi a twarz byla taka rozmazana, jakby z horroru( ale to moze przez to, ze horror ogladalam przed snem) 3. Wraz z roidzina pakowalam sie. Nie wiem po co i ddokad. Pamietam, ze na wersalce lezalu ubrania, aj aje skladalam i pakowalam. To bylo by na tyle, A wszystko to snilo mi sie dzis w nocy.

ale bez sensu napisałam :P jeszcze raz: Oczekujesz nowiny, ale nie pokoisz się, że może ona przynieść nowe problemy, zwłaszcza obawiasz się sytuacji gdy staniesz nagle przed koniecznością podjęcia decyzji.

Gość wangrofa
Senniczku czy mój sen może przepowiadać mi , miłość, poznanie kogoś wyjątkowego..............

katarzynka84: Zdrada symbolizuje zaniedbanie. Może za mało się staracie o siebie? Za mało czasu poświęcacie na pielegnowanie związku?

dzidzia***: ropuchy symbolizują zyski. Więc nic dziwnego, że chciałaś aby zostawały na twych rękach ;)

kolankowa mowa: niestety suszone kwiaty są złą wróżbą. Przepowiadają nieszczęście. To, że w tym śnie pojawiła się Twoja mama jest nieprzypadkowe. Być może właśnie ją to nieszczeście bedzie dotyczyć...

Gość .....ot ..co.....
snilo mi sie, ze bylam u mojej cioci. ciocia mieszkala w bloku. nad ranem okazalo sie, ze w klatce, w ktorej ciocia mieszka ktos zabil kobiete. potem przychodzi ktos z policji i przesluchuje mnie, siostre i kuzynke. policjant mowi mi, ze nie potrafie powiedziec ojcu, ze go kocham. potem idziemy wszyscy parkiem. ja ide z przodu, siostra, kuzynka i ten policjant sa z tylu. nagle mija mnie dziwny chlopak, obracam sie i widze, ze w prawej rece trzyma pistolet. nim zdazylam zareagowac, on juz strzelal do nich. to byl ten sam czlowiek, ktory zabil kobiete z bloku mojej cioci. co to moze oznaczac? i jeszcze jedno, pare dni predzej snilo mi sie, ze wypadaly mi zeby, najpierw gorna, prawa dwojka, potem prawie wszystkie z prawej strony, leciala tez krew a ostatni zab z prawej gornej strony byl bardzo zepsuty, tzn jakby gnil :( bylamby wdzieczna, gdybys zinterpretowala mi te sny

Gość iwonicka..
Senniczku proszę o interpretację takiego snu: Z moim ukochanym wyjechałam na wczasy daleko, mieliśmy wracać samolotem, lecz samolot nie mógł lecieć. Powiedziałam do niego, że możemy wrócić do kraju, prosząc o to swoje anioły stróże. Ja swojego anioła (świetlista postać) poprosiłam o to i miał mnie przenieść do domu, ale on....... nie poprosił o powrót do domu swojego anioła.... został....... Proszę senniczku o interpetację takiego snu..... Pozdrawiam i dziękuję

a ja miałam bardzo dziwny sen;/ śniło mi się że moja siostra urodziła dziecko (która nie jest w ciąży) i to dziecko leżało sobie i nagle jak na nie spojrzałam to przestało oddychac krzyknełam do mamy że ona nie żyje( bo była to dziewczynka) wziełam ją szybko na ręce i zaczełam masowac serduszko i ona otworzyła oczy i ja się popłakałam z tej całej sytuacji zaczełam ją przytulac i czułam się jakbym zrobiła coś wspaniałego bo uratowałam jej życie i się obudziłam

Gość annasophia
Witam;) ponownie .;) mojej przyjaciółce snił sie ten sam sen dwa razy ... Że jest alto i ona jeździ na rowerach (były to takie niby rowery niby skutery) JEździła gdzieś po polu na wsi ze starszymi luźmi których kompletnie nie zna.. co to może znaczyć..? sen któy śnił sie dzsiaj takze drugiej mojej przyjaciółce.. Ktos jąwoła ona do niego biegnie ejst meżczyzna.. biegnie fdo niego ale nagle przenosi sie zinne miejsce ale on jądalej woła..(ona nie zna tego mężczyzny) Dziekuję;))