Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senniczek

ZINTERPRETUJE WAM WASZ SEN!!!

Polecane posty

kolezance slnil sie czarny wielki krolik i jej niezyjacy tata czytalam w senniku,ze czarny krolik oznacza zalobe i byl tam jej tata ona mysli,ze z tego snu wynika ,ze tata przyszedl ja poinformowac,ze ktos jej bliski umrze

a ja mialam taki sen: jestem w domu sama, nagle pukanie do drzwi, otwieram a tam slynnu rezyser, stoje wmurowana (wtedy jeszcze nie pamietalam jego imienia:P) i zaprosilam go wreszcie do srodka. Usiadl, byl bardzo mily, rozmawialismy, czulismy sie bardzo swobodnie. Musial juz isc, kiedy powiedzialam, ze koniecznie ma zostac, bo wlasnie gotuje moja slynna zupe :P no i go przekonalam.... w koncu przypomnialo mi sie, kim jest ten slawny rezyser.... byl to david lynch! Bylam bardzo podekscytowana, bo wlasnie wrocil chlopak z kolegami do domu i jak zobaczyli Lynch'a, to oniemieli :) ogolnie bylo bardzo przyjemnie i rodzinnie :P Lynch'owi baaaardzo smakowala moja zupa :D a teraz najlepsze! jak sie pbudzilam, to zaraz poszlam sprawdzic na google image jak wyglada Lynch :P bo nigdy go w zyciu nie widzialam! sprawdzialm i.... SZOK! wygladal zupelnie jak w moim snie!!!!!!!!!!!

witam. dzisiejszej nocy strasznie przejelam sie troche moim snem, a moje sny maja duze znaczenie dla mnie zwłaszcza kiedy sni mi sie ze bliska osoba umiera, czy wgl wszytsko to co mi sie czasem sni jest prawda i sie sprawdza w 100% (dwa przyklady: kiedys snilo mi sie jak babcia umiera i miesiac pozniej w identyczny sposob zmarla lub tez snilo mi sie ze kolega pokocil sie z przyjaciolka, pogodzil sie z ex i do niej wrocil, tego samego dnia mu to pow. i zgadzalo sie wszytsko oprocz tego ze wrocil do ex i byll zaskoczony ze to wiem) W kazdym badz razie chcialabym aby ktos zinterpretowal moj dzisiejszy sen bo mnie martwi. Pamietam tyle, ze snily mi sie chipsy ktorych nie lubie (laysy paprykowe-nie jadlam ich ale trzymalam w rece paczke ) a druga czesc snu byla dosc dziwna. Smsowałam z kolegą i rozmowa była o tym co zrobil(''wydudkał mnie w sprawach sercowych itp'') i potem znalezlismy sie jakism cudem na łózku przykryciu koldra to bylo jakies przyciemnione pomieszczenie, bylismy ubrani i pisalismy na jego telefonie i tak sobie go podawalismy w pewnym momencie juz rozmawialismy normalnie i zaczal mnie przepraszać za to co zrobił i mówił ze bardzo zaluje. zaczal przytulac sie do mnie delikatnie a ja spytalam dlaczego mnie oklamywał ale on milczal i lezelismy tak i sie obudzilam w rzeczywistosci jest podobnie zranil mnie, nie odzywalismy sie do siebie przez 2 miesiace i nagle wyskoczyl z przeprosinami po jego ''wyskokach'' w boki ,dlugo mu przebaczalam.. ale nie do konca mu wybaczylam i jest ok jak narazie ale juz oboje nie mamy nic do siebie.

Gość mac.ka
a jeśli mi się sni po raz 7 z kolei..moj przyjaciel w ktorym sie zakochalam.. i chlopak mojej przyjaciólki .. (w rzeczywistoci nie ma chlopaka) on ma rozmazaną twarz.. a moj przyjaciel w ostatnim śnie ma zdeformowaną twarz ! i ten jej "chłopak" mowi ze "laura bedzie musiala w koncu wybrac mi twarz" / a p moj przyjaciel mowi " ze ja bede musiała mu powrócić twarz"

Gość Sylwinkaa16
Mi sie snilo ze 2 kolegów z klasy byli w pokoju mojej siostry i zamkneli sie w pokoju i robili coś.. jednego nie lubie po dziś dzien a drugiego tak obojetnie ale mi sie podobają...i jeden wziął mają afaratkę niebieskoczarną..i powiedziałam ze jeśli tylko zniszczy czy cokolwiek to go "zabije " (przenośnia oczywiście)...a on dobra...wyszłam z pokoju i gdzieś późnym wieczorem szłam os stacji do domu. i zobaczyłam kolezanke z kolega a ja mialam słuchawki w uszach...zatrzymałam sie patrząc na niego z 15 min i zapytałam czy ma dziewczyne Asię jak mi wiadomo a on na to ze nie. i potem poszłam i spojrzałam na niebieski samochód z ciemnymi szybami ..przeraziłam sie i zaczelam biec do sklepu i jakimś cudem zjawiłam sie w aptece i ukucnęlam przy jakiś lekach na półce i zaczelam płakać i podszedł do mnie chlopak (którego poznałam na targach szkół i mi sie po dzis dzien podoba) i niespojrzałam i dotknął mojego ramienia i poszedł ale coś czułam ze gdzies był w pobliżu.. Co ten sen oznacza?

Gość Ziutaaa
bardzo mnie matwi mój sen .... sniłam o normalnym codziennym zyciu i mialam kuchenke gazowa która stala na takiej szafce a w srodku szafki byl model dosyc duzy !! domu drewnianego pietrowego ...kiedys zajzalam do tego domku otworzylam paznokciem okienko i obrzydzilam sie zobaczylam male króciutkie ale grube biale robaki byly wstretne zamknelam te okienko i zylam jakby dalej potem zaczela mnie nagle swedziec glowa dotnelam otwarta dlonia glowy i poczulam cos malego ale grubego na poczatku myslalam ze to jkais pryszcz duzy pryszcz ale poczulam ze sie rusza i go przycisnelam do glowy i zgniotlam a potem rodzice kazali mi wywyezc kuchenke bo na kuchence tez czasem sie pojawialy i w trakcei wynoszenia sie obudzilam

Widze we śnie mojego lerzacego bratanka który ma 11 lat , którego usypia jakas nieznajoma kobieta glaszcząc go po głowie... Przyjlądam się im.... Kobieta coś robi przy ustach dziiecka ...zastanawiam się co to jest .. przygladam się blizej podchodze by zobaczyc co robi.. Wdze jak dziecko ma zamkniete oczy jakby spał... Ona coś ciągnie długiego i białego z jego ust...zaczynam się bać... Najpierw robi to delikatnie i ostrożnie... Nagle szarpnięcie tak że cialo dziecka zesztywniało a oczy jego staneły w słup z bólu szoku... Policzki zrobiły sie jakby pełne jakby maiał balona tam Jaszcze zaklinowane w ustach, jeszcze jedno szrpnięcie ... Ona trzyma jakiś kokon wielki w dłoniach wyszarpneła to z jego ust.. Jest wielki a wijace się białe robaki pełzają i spadają na podłoge.. Budze się...jestem rozdygotana ..i niespokojna przez cały dzień

Gość gość
witam śniło mi się że mam idealną cerę i patrzę się w lustro a potem dotykam ją i wyczuwam coś pod skórą zaczęłam wyciskać to miejsce pod skórą po czym zaczęłam wyciskać białą substancję która była bardzo długa i gęsta ( taka wydzielina z pod skóry biała jak z pryszczy) miała 3 centymetry długości nie wiem co to może znaczyć .Pomożesz mi ? proszę .

Gość sandranella
Mi się śniło,ze mam pryszcza na środku szyji, a jak zaczęłam go wyciskać to ropa leciała szklankami i to robiłam w parku, a potem weszłam w tramwaj. Kiedyś miałam sen ze gonił mnie pociąg obojętnie gdzie się ruszyłam były tory. Na końcu popełniłam samobójstwo usiadłam poddalam się a pociąg wjechał mi w plecy. Okropny sen czarny i mroczny.