Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek____

marzę o zaręczynach

Polecane posty

Gość smutasek____

Spotykam się z moim chłopakiem już 3,5 roku. Chciałabym żeby już mi się oświadczył, a on mówi, że może za rok lub dwa. Nie mieszkamy razem, ale widzimy się prawie codziennie. Mamay po 21 lat, oboje studiujemy. Z mieszkaniem nie było by problemu, bo ma własne. Tylko on nie chce... czemu? może ze mną jest coś nie tak?

Gość ja tez marze o zareczynach
ale nie mam chlopaka :(

Gość smutasek___
boje sie , że się rozmyśli znajdzie inną a mi mieszkanie z facetem przepadnie

Gość tratata
Pewnie dlatego nie chce, ze ma 21 lat.. Przeciez macie jeszcze mnoostwo czasu. Moj ma 23 i tez sie nie spieszy, ale nie mam watpliwosci, ze przyjdzie pora :)

Gość smutasek_
a tak jak sie zareczymy na krece go , aby dopisał mnie do mieszkania , jak dopisze kopne w dupe i bedzie musial mnie splaca, a ze mieszkanie jest duze to trochu kaski wpadnie

Gość smutasek____
chyba Cię porąbało smutasek__2. kocham mojego chłopaka i nie zależy mi na jego mieszkaniu!

to chcesz tych zaręczyn i ślubu bo go kochasz ?...czy boisz się że Ci zwieje facet z mieszkaniem ?....bo dla mnie to ogromna różnica dziewczyno 21 lat to najlepszy okres w życiu to początek dorosłego... studiów a z czego będziecie żyć hmmm ?....no chyba że i tym razem liczysz na bogatych teściów i pomoc swoich rodziców

Gość smutasek____
niby nie zalezy , kocham go ale zawsze jakby cos nie pyklo to pol mieszkania zostanie i pare groszy wpadnie z nieba

Gość smutasek____
jakby ten mi przepadł to gdzie ja nowego faceta z mieszkaniem znajdę? aż taka ładna nie jestem. a golca nie chcę

Gość szczesliwabuziama
ja mam 24, mój 26 mieszkamy razem u moich rodziców, i wiecie co, nie rozmawiamy o zaręczynach, przyszłości. Nie raz próbowałam ale on nie chce, tak marzę o tym ale jak nawet nie mogę porozmawiać, nie wiem czy cos z tego będzie. Jesteśmy ze sobą 3 lata, a on nic nie mówi o przyszłości. Czasem zazdroszczę koleżanką co mają mężów, dzieci, co mi po studiach jak nie mam celu, tzn ja mam ale mój partner nie. I po co to wszystko.

Gość szczesliwabuziama
faceci bardzo późno dojrzewają. Mój chodź ma 26 lat, zachowuje się jak przedszkolak. A po części facetom, to chyba zależy na tym, zęby mieć babe do łóżka, by d**y dała, posprzątała, ugotowała i pod nos dała no i co jeszcze im do szczęścia jest potrzebne. NIC.

Gość asiazolsztyna123
To my dziewczyny o tym myślimy, przeżywamy. Ja jestem ciekawa czy są tacy mężczyźni co o tym marzą.

Gość puszczyk w lesie
Skoro kochasz to po co ci reszta??? Miłośc pod warunkami??? Porażka...Weź się stuknij...Masz 21 lat i siano w głowie a nie mozliwości stabilnego związku bo co wiesz o życiu i partnerstwie skoro z nim nie mieszkasz i znasz tylko jego od 3,5 roku???? Co za dzieci:(

Gość dfbvdhfgvbdkjd
po co się prodkujecie, post z 2009 roku więc pewnie autorka już po ślubie :P

Gość szczesliwabuziama
ja mam 24 i marzę, jestem za młoda czy już właściwa pora, że mi się coś marzy, że tak powiem? :P