Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masza babo placek

pozyczylam pienadze bo kochalam a teraz czekam i czekam..

Polecane posty

Gość masza babo placek

pozyczylam pienadze chlopakowi bo stracil prace,litowalam sie bo milosc jest slepa. a teraz se pluje w gebe bo pieniedzy nie oddaje.

Gość marrrty
to sobie poczekamy

Gość jeśli nie chcesz stracić
przyjaciela - nie pożyczaj mu pieniędzy. To maksyma stara jak świat :)

Gość masza babo placek
bylam z nim nawet zareczona ,kupil pierscionek.to powiedzial ze wydawal na moje jedzenie kiedy bylam u jego rodzicow i na pierscionek i nic mi nie jest winny.jes mi wciaz winny 7 tysiecy zlotych...

Gość girlllelf
No to sobie poczekasz tak samo zreszta jak ja. Pożyczyłam chłopakowi może nie duż bo małe sumy raz 15 miał oddać za tydzień nie oddał. Potrzebował do pracy 50 zł pożyczyłam nadal nie oddał. Musiał szybko zapłącić rachunek za coś zlitowałąm się bo widziałą , ze się strasznie denerwuje pożyczyłam 100 zł miał oddac całość wszystkich pieniędzy , nadal ich nie mam i wątpie , że kiedyś dostane;/;/

Gość masza babo placek
mieszkalam z nim 3 lata...czlowiek jak zakochany to slepy

Gość girlllelf
Łoooo to ty sporo więcej kasy straciłaś . Współczuje Ci bardzo bo wiem jakie to jest wnerwiające. Ja to tylko licze te ostatnio pożyczone ale jak tak obliczyć ile mówiłam , że już nie musi oddawać to masakra. Teraz już wiem , że ani gorasz nie dostanie i tyle.

Gość masza babo placek
nie jestesmy ze razem juz 3 lata.ja jestem szczesliwa mezatka a on zrobil dziecko paniece i razem nie sa...ciagle tylko wypomina mi jak uponme sie o pieniadze ze mu zycie zmarnowalam i mnie nienawidzi itp

Gość masza babo placek
sam sobie wyscielal takie zycie a obwinia mnie.,ja chcialam normalny zwiazek a on nie wracal na noc tylko balowal.wrescie prace stracil i byl bez pieniedzy mieszkania ,a ja sie litowalam kupowalam jedzenie pozyczalam .a on mi teraz nic nie pamieta ile razy mu dupe uratowalam,,,

Gość www.tnij.org/szaman2009
Trzeba było chociaż umowe spisac bo nie masz teraz żadnego dowodu że pożyczyłaś mu kase