Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatracam sie w sobie

brak kasy a znajomi.

Polecane posty

Gość Normalny chlopak
Znajdz sobie chlopaka z kasa:)

wniosek z tego taki,ze to nie sa twoi przyjaciele - z prawdziwymi przyjaciolmi moglabys spedzac kazde weekendy przy paluszkach i herbacie,i byloby ok. Zacznij szukac normalnych znajomych.

nie placze, ale chcialam sie wygadac, bo po prostu nie mam komu. Mialam kiedys wielu znajomych ale porozsypywali sie gdzies po swiecie. Tylko oni mi zostali i tez nie czuje sie z nimi dobrze. Przykro mi jak sobie pomysle, ze jesli ich zabraknie zostane sama. tak, łatwo powiedziec, znajdz sobie innych - to nie jest taki proste. Latwo znalexc trudniej zaufac i naprawde sie polubic.

moj facet ma kase - ale przeciez nie o to chodzi :/ co mi po jego kasie ? :/ nigdy w zyciu nie wziełabym od niego pieniedzy zeby moi "przyjaciele" czuli sie dobrze w moim towarzystwie. Im wiecej o tym mysle tym bardziej mam ich dosyc...

Gość jacobs
jJ je.sli nazywasz ich przyjaciółmi,to możesz chyba z nimi porozmawiać co ci się nie podoba,co cię wkurza i denerwuje.?może są tacy niedomyślni,że trzeba im łopatologicznie pokazać co i jak.A jeśli to nie pomoże to bye,bye