Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie crunchipsy

Mial taka laske a jest ze mna

Polecane posty

Gość lubie crunchipsy

Nie wiem co mam o tym myslec.Jakis czas temu zaczal podrywac mnie chlopak przystojny madry zabawny inteligentny jednym slowem moj ideal.Poczatkowo nie wierzylam w swoje szczescie myslalam ze sie ze mnie nabija ze zalozyl sie zkolegami o cos...Nie jestem wcale atrakcyjna nie mam super figury nie mam biustu..mam tu i owdzie za duzo glownie na udach i brzuchu.nie jestem napewno typem dziewczyny zaktora sie jakis facet obejrzy.Jestem zwykla przecietna z twarzy rowniez.I nagle pojawil sie on zabiegal o mnie pisal dzwonil spotykalismy sie.. no i zostalismy para..wiedzialam ze ma dziewczyne mowil ze od dawna sie im nie uklada..narzekal na nia.Wiec bylam spokojna.Ostatnio zobaczylam dziewczyne z ktora zerwal dla mnie..Ideal! sliczna zgrabna ja sie chowam przy niej.Do tego wiem od mojego faceta ze jest fotomodelka.Mam mega wielkie kompleksy teraz czemu on porzucil taka sliczne dziewczyne dla mnie..Wiem ze pewnie ktos zaraz napisze ze byla pewnie pusta lala.. otoz nie:( studiuje medycyne jest na 4 roku wiec chyba glupia nie jest.a ja?skonczylam tylko technikum nie poszlam na studia pracuje w kolporterze.....nie wiem co moj facet we mnie widzi:(uklada nam sie dobrze nie mam powodow do zazdrosci.ale nie rozumiem jak mogl byc z kims takim jak ona a teraz ze mna jest.Powiedzial ze miedzy nimi sie wypalilo ze mieszkali ze soba dlugo dosyc i zabila ich rutyna. wiem ze ta dziewczyna rozpacza dalej pisze mu smsy wydzwania.wiem ze nie zdradila go nie bylo zolza.. to on przestal kochac..

Gość znudziła go
i poszukał nowości - uważaj, możesz podzielić jej los jak mu się znudzisz

zamiast przezywac ciesz sie jesli to nie jest zmyslona historia. co chcesz udowodnic? ze faceci leca na niezadbane kobiety? a moze mu sie z ex nie układało? moze to ona z nim zerwała? a jemu wstyd i woli cie wkrecac? moze byłas jedyna chetna? moze jestes taka na chwile? moze chciał sie odegrac na ex?

Gość lubie crunchipsy
jego byla jest o tego w jednej grupie tanecznej z moja kolezanka( heh tanczy do tego jeszcze) :( jest podobna mila fajna kazdy jalubi nie zadziera nosa mimo fajnych studiow modelingu no i oczywsicie swojego wygladu..ma powodzenie z tego co wiem.. naprawde ma opinie rownej dziewczyny. jak to wytlumaczyc? zemoj chlopak jest ze mna?pogodzilam sie z tym dawno ze jestem calkiem przecietna..zadna gwiazda ze mnie pod kazdym wzgledem i wcale nie przesadzam.. nawet nigdy niemialam chlopaka on jest moim pierwszym a mam 23 lata

Gość lubie crunchipsy
to on z nia zerwal! nie raz pokazywal mi smsy jakie mu pisze nie raz nie odb jej tel bedac ze mna..a jak odbieral to slyszalam w jaki sposob znia rozmawia toon ja olal.. a cieszyc sie nie umiem.. bo moglby miec kolejna miss a nie kogos takiego jak ja..

boze... wex sie dziewczyno ciesz ze taki facet Cie chciał... co my mamy Ci napsiac? ze jestes cudowna i ze koles cie nigdy nie zostawi? skad my mamy to wiedziec? jesli bedziesz marudzic i jeczec jaka to jestes nieszczeliwa, zadreczac sie tym czy Cie zostawi czy nie - to bankowo to zrobi. Nie wiesz jak u nich bylo - moze go panna zdradziła, moze on zdradził a potem zerwał? nie wiesz... wiec nie wymyslaj. Moze on naprawde robi jej na zlosc? a moze sie zakochal? czym Ty sie przejmujesz? ciesz sie z tego...

Gość jesli brzydko się odzywa do ex
to kiedyś i Ciebie tak potraktuje

Gość mysle wiec mowie
Pan Bog dal ci szanse poporstu ...

Gość lubie crunchipsy
nie wierze w swoje szczescie dla mnie jest cudowny.. na rekach mnie nosi.. on nie mowi o niej zle.. jak pisalam zeraczej sie wypalilo i tyle..a ona o niego nadal zabiega..gdybyscie ja widzialy tez byscie sie baly ze majac taka dziewczyne was zostawi dla niej badz innej slicznotki

Gość ejndsma
na dwoje babka wrozyla, ale pamietaj - toba tez moze sie kiedys znudzic i wcale nie dlatego ze nie jestes taka swietna jak jego ex tylko dlatego ze on jest osoba ktora zamiast dbac o "swiezosc" uczucia woli poszukac innego obiektu

Gość ejndsma
crunchips napisz cos bo temat mi sie podoba :)

Gość mysle wiec mowie
masz farta i tyle.Dziwotasz sie i dziwoasz znudzily mu sioe panny co sa najladneijsze bo najczesciej sa puste i postanowil uderzyc do sredniaka bo czesciej maja w glowie.

Gość lubie crunchipsy
popadacie w stereotypy. jego byla studiuje medycyne bedzie lekarzem musiala sie na te studia dostac prawda?wiec tempa byc nie moze..popytalam sie o nia znajomych i ma opinie naparwde fajnej laski.dorabia fotomodelingiem bo wiem ze jej starzy kasy nie maja wiec sama sie utrzymuje..a ja ani nie studiuje ani nie mam jakis paski ..ona tanczy w zespole jakims..jezdzi na nartach bo wiem ze moim chlopakiem duzo w gory jezdzili.. i do tego jest idealna!naparwde nie wiem co moj facet we mnie widzi... moze wie ze mnie mu nikt nie odbije?

no bo jak długo uczucie może być świeże..? długoletnie związki żyją w oparach rozkładających się uczuć a Ty im dłużej będziesz się doszukiwać w tym jakiegoś drugiego dna tym bardziej się przyłożysz do pierwszych nalotów pleśni na jego uczuciach bo samą postawą, którą on prędzej czy później dostrzeże, dasz mu do zrozumienia, że jesteś do kitu przystojny facet może mieć tą przysłowiową "każdą" więc niekoniecznie musi mu zależeć na dziewczynach z okładki, przejadły mu się skoro cię chciał to znaczy, że jesteś fajna a jeśli uważasz, że tu i tam masz za dużo to popracuj nad tym masz przynajmniej motywację a jego była, może być bardzo dobrze oceniana jako koleżanka ale to nie znaczy, że tak samo jest odbierana jako partnerka i jeszcze jedno studia medyczne nie znaczą niczego przejdź się po przychodniach i pogadaj z lekarzami tacy sami jak reszta społeczeństwa większość to przeciętni ludzie bez szczególnych znamion wybitnej inteligencji

Gość Nelli23
Szczerzę mówiąc ja też nie rozumiem takich facetów-porzucając śliczną,dobrą mądrą kobietę idą do szarych mysz.....ale nie chcę Ciebie zranić autorko!!!!może ty wcale nie jesteś taką przeciętną!!!może po prostu niedoceniasz Siebie?A może on naprawdę chce jej odegrać się wybierając zwykłą dziewczynę...

Gość fddg
a moze to on sie czul przy niej jak taka szara myszka i wolal byc z dziewczyna, ktora bedzie w jego cieniu.

Gość lubie crunchipsy
naparwde nie jestem ladna ! niemialam nigdy faceta nie uganial sie za mna nikt..to raczej mnie odtracali ..czasem mnie kolezanki z kims poznawaly i nigdy facet nie byl mna zaintersowany.. do tego wiem ze jego koledzy lubili jego byla.. kiedys slyszalam jak kumpel mowil domojego faceta ze jest glupi ze anke zostawil...ze co mu odbilo.. nie wiedzieli ze to slysze..mysleli ze jestem w pokoju a ja szlam i akurat podslyszalam!raz widialam sama od jego drugiego kumpla..ze widzial sie z anka i ze rozpacza i zeby sie ogarnal wreszcie i ze jest dupkiem..a on swoje nie chce jej i tyle.. do dzis nie wiem o co w tym chodzi wszystkim...jestem znim 2 miesiace jak narazie.

Gość Nelli23
baron de drift vel riff ma rację w tym że,musisz popracować nad swoim wyglądem dla Niego i też nad wewnętrzną oceną -musisz Siebie pokochać !

Gość lubie crunchipsy
fdgg byc moze masz racje. ale on nie ma powodow zeby czuc sie gorszy....jest przystojny ma swoje pasje.. nie jedna mi zazdrosci.. widze te usmieszki jak ide znim ulica..wzrok tych lasek z to niedowiezenie ze jest ze mna..

Gość Nelli23
U-uuuu!2 miesiące to mało....Radzę bądź ostrożna i przygotuj się na wszystko....A jak minie trochę czasu to zapytaj go wprost -to co Ciebie interesuje

Gość lubie crunchipsy
mam grube uda nie mam plaskiego brzucha tylko tluszczyk. wlosy mam cienkie do brody takie.biustu zero a ona ma min C ,chyba od niego odejde zle sie znim czuje.. nie pasuje do niego a nie schudnac latwo nie jest nawet jesli to nigdy i tak nie stane sie atrakcyjna

Gość Nelli23
Ale Wiesz?Ja często widuję....i to dosyć często!!!!!!!!!!!aż mnie to drażni-przystojnych facetów z brzydkymi dziewczynami i odwrotnie..

Gość malenka26
hyhyhyhy ja tez niedawno przezywalam to co byla laske twojego chlopaka.. znam swoja wartosc jestem ladna atrakcyjna moge nie jednego miec..zostawil mnie nagle.. a po miesiacu smigal z jakims kaszalotem.. nie dosc ze dzieckiem bo to cos do szkoly sredniej jeszcze chodzilo...a do tego z nadwaga tradzikiem mlodzienczym - nie zartuje..taki byl w niej zakochany wspolne zdjecia na nk i ckliwe opisy. wylam w domu pol roku nie rozumialam dlaczego.az pewnego razu nagle zjawil sie w moim mieszkaniu:)prosil plakal nie wiedzial co mu sie stalo. ja go oczywiscie przyjelam a po miesiac z wielkim hukiem rzucilam dla innego:)

Gość ejndsma
moze jest z toba zeby sie na tamtej odegrac albo zeby ona zaczela sie starac. moze cos jej chce pokazac ale to tylko przypuszczenia,jedno jest pewne - jak bedziesz tak ciagle o sobie myslec to go zniechcecisz wiec przede wszystkim pokaz ze jestes zajebista laska, bo na pewno cos w sobie masz i warto to podkreslac. i nie mam na mysli tylko wygladu fizycznego!! uwierz w siebie!!

Gość lubie crunchipsy
nie dobijaj mnie:(podjelam decyzje odejde sama...wiem ze jego koledzy mnie nie akceptuja nie rozumieja czemu zostawil tamta.

Gość ejndsma
ja tylko gdybam, nie zalamuj sie sama bylam w podobnej sytuacji tyle ze ode mnie nie odszedl wiec jednak mu uwierzylam(chyba ze jeszcze odejdzie) tak jak pisze- musisz sie dowartosciowac bo spalisz na wstepie. ale nie rzucaj pierwsza bo to bezsensu. a rozmawialas z nim o tym?

Gość lubie crunchipsy
tak rozmawialam on zaprzcza ale co ma innego powiedziec.mysle ze jak pisala malenka26 wroci do niej.