Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarka do ziemniakow

promotor - pytanie

Polecane posty

Gość tarka do ziemniakow

Czym się kierowa przy wyborze promotora? Co prawda dopiero zaczęłam 4. rok, ale już można i wolę teraz niż później "brać co zostanie" :P A może nie ma to znaczenia i faktycznie brać byle kogo? Może pytanie głupie, ale nie wiem...

Gość tarka do ziemniakow
Zastanawiam się nad pewnym profesorem, ale to taki przez duże P - ekscentryczny, nie jest formalistą, ma dużą wiedzę i "szerokie spojrzenie" ale trudno go złapać. Nie jest to niemożliwe, ale musiałabym się najeździć na pewno za nim...warto?

pogadaj ze starszymi i weź wymagającego promotora. będzie ci o wiele łatwiej napisac prace.mój promotor tylko żre ciastka i macha nóżką,zero pomocy czy mobilizacji...

Gość Majjaaaa
moj promotor zaproponowal mi prywatne lekcje w domu. Bylo fajnie i duzo mi pomogl:-). Mialam szczescie, ze trafil mi sie taki fajny gosc

Gość tarka do ziemniakow
No właśnie najlepiej mobilizuję się sama i nie lubię takiego "wiszenia nade mną"...on niby jest idealny, bo "liczą się z nim na uczelni" (słyszałam, że lepiej brać kogoś takiego niż "szeregowego") i jest fajny jako osoba, przy tym naprawdę ma wiedzę i podejście do studentów (na wykładach komplety) ale naprawdę złapanie go to wysiłek. No i on jest staromodny - kontakt via internet odpada a to duże ułatwienie :) Na ile oceniacie role promotora w tworzeniu pracy, jako wsparcie etc? Bo szczerze mówiąc ciągle waham się przez jego niedostępność... Aha - i mam pomysł na temat, ale jest on trochę oryginalny, trochę więcej niż trochę i boję się, że kto inny go nie zaakceptuje. Wam podsuwali tematy albo wciskali na siłę?

skoro się sama mobilizujesz to bierz go:D ja nie lubię jak sie mi ktoś do pracy wpierdala,z moja poprzednia promotorka trochę sie kłóćiłam,troche jednak po swojemu zrobiłam,tak czy siak była 5. ale ona mobilizowała wszystkich niemalże na siłę, a mi taki bat nad dupą jest potrzebny mój obecny promotor jest po prostu beznadziejny. chciałam pisać bardzo oryginalny temat ale przez ta pałę musiałam zmienić na banalny bo on NIC nie wiedział na ten temat, wykazywał zero zainteresowania i nie umiał odp na najprostsze pytania

Gość tarka do ziemniakow
Artefakt >> dzięki :) No to teraz będę na niego polować :D