Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsdjfiewjfebj

czujecie sie fajniejsze madrzejsze od reszty kobiet?

Polecane posty

'l.s. bo po twoich wypowiedziach, które wpadaly mi mimowolnie w oczy stwierdzam ze jestes glupiutka' mimowolnie - akurat po 'w oczy' powinnas dac przecinek dziecino, bo to wtracenie pewnie moich wypowiedzi nie zrozumialas, bo ja jestem madrzejsza od ciebie :D co oceniam po twoich wypowiedziach :D

Gość Pomarańczowa Sucz
sdsd to mały pryszczaty podszywacz, który nie ukończył szkoły średniej.

Dlaczego tak uważam? Bo mam ambitniejsze zainteresowania i w bardziej rozwojowy sposób spędzam czas niż większość osób. Ale to tylko wysiłek i praca nad intelektem, nie potrafie sama ocenic, czy i jakie przynosi korzyści. Ale w każdym razie jestem bardziej pokorna i mam wieksze kompleksy na punkcie tego, co mam w głowie, niz taka Ewa 33, trzydziestolatka, której trudno spotkac osobe, majaca cos ciekawego do powiedzenia:O Przeciez to komiczne:D vvcx - Mężczyznom bardzo wiele zawdzieczamy, ale przyszło ci do twojej niedouczonej głowki, ile mozna byloby zawdzieczac kobietom, gdyby dopuszczono je do probowek, ksiazek, szkol?:O

Gość vvcx
Kobietom zawdzieczamy ?????? Nie wiem . Rodzenie dzieci ?

Gość tak się właśnie czuję
:O To już nawet popada w narcyzm :o Ale, to pewnie ze względu na środowisko, do którego tymczasowo jestem zmuszona przebywać. Można w nim popaść w samozachwyt :O Pewnie przy normalnych ludziach wpadłabym w olbrzymie kompleksy.

Gość Coimbraa
Każda z nas na swój sposob jest mądra:))I pytanie postawione w temacie jest niepoprawne:)Każda z nas ma w sobie coś fajnego,coś niezwykłego..Mądrość nie jedno ma imie.Mądrość to nie wynik testu IQ,liczba pokończonych kursów,studia,wiele zainteresować...Można nie mieć wysokiego iq,nie być intelektualistą i siedziec w domu i być mądrym:))W swoim życiu spotkałam wiele ciekawych ludzi,każde z nich mi na swój sposób zaimponował,na dodatek każdy czymś innym:)Odpowiadając na temat,musielibyśmy kierować się jedną mądrą definicją "mądrości"zatem jaka ona jest;)?Jeśli miałabym się wbić w jakieś ramy,czego nie lubie:)no ale się postaram.Dla mnie mądrość to całokształt,to co sobą reprezentuje człowiek cały...Ale chyba najbardziej cenna jest dla mnie taka mądrość życiowa:)Ludzie tzw.starej daty są dla mnie szalenie imponujący:) Pamiętajcie,jesteście mądre...wszystkie!Nie miejcie żadnych kompleksów na tym punkcie!

Gość pikusia
nie czuje sie nad wszystkimi choć głupiego myślenia tez nie mam

Gość vsvdsvdsfef
tak, l.s., tak, dalej oceniaj inteligencje na podstawie przecinkow:D ale czego innego mozna sie spodziewac po idiotce, ktorej sie wydaje, ze ma duzo do powiedzenia, tylko dlatego, ze wyuczono ja w szkole gramatyki... nikt wiecej nie wypowie sie pod czarnym nickiem? Tylko 3 lub 4, z czego jedna to kretynka, wiec nie ma co jej liczyc? coimbra, wez juz nie chrzan i nie trac swojego czasu, bo to co piszesz, to brednie. O osobie, ktora skonczyla studia w dobie kup sobie dyplom lub poziom nizszy niz podstawowa, powiesz ze jest ineligentna? Albo o takiej, ktora nie robila nic, ale dostala od starych mieszkanie i dorobila sie dziecka tez powiesz, ze jest madra zyciowo, bo nie znalazla sie w plebsie?:O Nie przeceniaj ludzi, inteligencja to dobre wyksztalcenia, obycie ze sztuka itp, a mardosc zyciowa to nie sladowe ilosci intulicji i szczescie. Ale niektorzy tego nie rozrozniaja

Gość do vvc
..no wiesz...czy to tylko - owo rodzenie dzieci? Einstein, Kopernik i każdy inny skądinąd wielki człowiek zawdzięcza siebie TYLKO matce...

Gość tak się właśnie czuję
Coimbraa, spójrz jeszcze raz i zauważ, że pytanie zadane w temacie było inne. To, że dostrzegasz we wszystkich pozytywne cechy, i że nawet żula z PKP potrafisz docenić, możesz napisać, w wątku typu:"Wszyscy są mądrzy, inteligentni i naj naj. Niech żyje równość"