Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juleczka18

WłOSY... A PRZEDłUżANIE

Polecane posty

Gość Juleczka18

a więc tak .. miałam bardzo gęste swoje włosy dopóki nie zaczęłam ich prostować, były bardzo długie i gęste... po 2 latach prostowania osłabione, popalone, musiałam je ściąć i połowy ich nie mam.. czy jeśli je podetnę i zaprzestanę prostowania to jest szansa, że znowu będą takie geste, jak dawniej.. obecnie zastanawiam się na dopięciu włosów za pomocą klipsów... znalazłam na allegro parę fajnych ofert, niezbyt tanich, ale myślę, że się opłaca.. ma ciemny brąz i ciężko mi dobrać odpowiedni kolor.. myślałam, żeby sprobować je zafarbować szamponetką na czarno i wtedy zakupić czarne, by nie mieć problemu z doborem koloru.. sama nie wiem :((((

Gość andzia...
Po pierwsze jeśli założysz sobie te sztuczne włosy to tak czy tak one będą wypadać, jak nie bardziej.Spróbuj zrobić sobie zabiegi wzmacniające 2 razy w tygodniu: po umyciu włosów nałóż na nie maseczkę z nafty kosmetycznej i żółtka zawiń w ręcznik odczekaj 10 min i jeszcze raz spłucz, nie poprawi ale powinny przestać tak wypadać.Dobre tez są witaminy capivit A+E spróbuj najpierw tak. Powodzenia