Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xBlankax1

Chłopcy! to do was

Polecane posty

Wujek SamoZło - wiem ze chlopaka to odraza jak dziewczyna jest nachalna bo nawet sam mój były wysmiewal sie z dziewczyn ktore do niego wypisywaly i chcialy mnie z nim sklocic i pisaly ze go kochaja... ale on mi wszystko zawsze pokazywal i smial sie, ja taka nie jestem od rozstania ani razu pierwsza sie nei odezwalam caly czas on pierwszy pisze a ja odpisuje albo go zbywam, pisze ze musze isc on mnie pyta gdiea ja juz niedostepnai nie odpisuje czasem i dlatego czesto do mnie pisze bo jakbym ciagle pisala to napewno mniej by pisal bo to nudne jest jak dziewczyna tak atakuje chlopaka wiem to. chcialabym z nim sie spotkac i o tym pogadac bo przez gg nie chce pisac o tym bo to nic nie da ale boje sie go poprosic o spotkanie bo boje sie ze odmowi a ja wyjde na jakas glupia:/ ze prosze a chlopak mi odmawia:/ nie wiem co mam zrobic bo on jak gdzies wychodzi to tylko samochodem z kolegami wiec na miescie sie napewno nie spotkamy przyadkiem zeby móc zagadac:/ a o tej stuacji nie chce pisac:/ napewno nie publicznie.

Gość eh eh eh
co Ci szkodzi napisać co i jak.... przecież kolo tu nie wejdzie i nie przeczyta tego .... co mogło być aż tak straszne coo?

Gość jesu co za idiotka
hahhahaha....masz pewie 15lat stad te problemy...napisz odrazu ze cie wyruchal i zostawil tak bedzie zgodnie z prawda.......... zreszta mu sie nie dziwie takie dziwadla jak ty albo sie leczy albo rucha i porzuca:D

Gość jesu co za idiotka
ps: trza blo mu loda w kiblu na dysce nie robic to by nie bylo problemow:P

Gość eh eh eh
też podejrzewam że ją puknął i była obawa ciąży.... czyż nie tak autorko było właśnie?

Gość ewciaaaaaaaaaaa
jak już tak bardzo chcecie pochwalić się waszą zajebistą elokwencją to czyńcie to z większą kulturą debile waleni

haha smiac mi sie chce z takich tekstow jak wy tu piszecie tylko moze przypomnę wam ze to chyba nie ten profil... pomyłka... :p

aa i chce też dodać że to chyba Ty idiotko masz 15 lat! nie wtrącaj sie jeśli masz do powiedzenia tylko kilka smiesznych slow oki?:D a tak dla Twojej wiadomosci pragnę powiedziec ci ze chyba jestes jakas niewyrzyta bo ja dzieckiem nie jestem, bylam z chlopakiem 2 lata i nie musze ci tlumaczyc co mi sie stalo chcialam poprostu z kims pogadac ale widze ze są tu tylko sami idioci i idiotki... no pomijając dwie osoby które są ok na tym forum a reszta to same dno