Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inkking

Jestem nowy-zbiorcza odpowiedz na kilka tematow

Polecane posty

Gość pupka26
a ja stara :D

Witam serdecznie Panie i Panów..Piekna w woalu, pamiętam Cię doskonale..dawno Cie nie widziałem.. czemu? Rybka zwana wanna ..no jestem..na chwilke dzis, ale jestem.. buziaki i miłej niedzieli..

Gość heelllooooo
a ja tez jestem nowa :) umówimy sie? :)

Gość heelllooo

Gość rajtar
Witam , podnosze i spadam ..miłego...

Gość rajtar
zaglądam w smietnik i spadam..

Gość rajtar
Witam Panie i Panów. Podnoszę temacik ... jest ktoś? pobędę chwilkę i spadam, jak pusto..

Witaj Rajtar. Trudno ci zebrać towarzystwo. Ja nie pokazuję sie od dawna, bo mam też inny nick i niekoniecznie na erotycznym. Zraziłam sie wtedy, kiedy mnie broniłeś i ostrożna już jestem. Ale dla mnie to było dziwne, nie byłam tą osobą za którą mnie wziął. Do tego nie znam jej, więc nie potrafiłam zareagować. Ale zrazil mnie klimat. Teraz sobie skaczę gdzie chcę, nie mam znajomych i nie jestem z żadnym tematem powiązana. To mój pirwszy i może ostatni post dzisiaj. Ide oglądać film:)Jutro zobaczę, czy tu byłeś🌻

Witaj Słonko..widzisz, co jest? miło, że wpadłas..i bywaj częściej..niedługo pójde do tyrki, i tak czesto nie bede ..mzsz buziaka na powitanie..nie dam Cie obrazac , spoko..:*

Piekna? A masz ciekawe towarzycho? Jestem tu, bo gdzies musze ..nie chce byc wsród smyraczy..zgrzyty za wielkie..niby mądrzy...a takie dno wychodzi..

Gość Posuwana Irenka 3
a taki film :)

Nie wiedziałam, że jesteś Jacek. Ale teraz kojarzę. Jakaś Kasia tez była. Nie pytam co się stało.Ja tego tematu nie znam, czasem podczytywałam z nudów, staczał się z godziny na godzinę. Ty liczysz chyba, że jestem kimś przyjaznym ze smyrania. Nie, nie zrezydowałam tam nigdy.

Wiem to Skarbie..zaraz posłucham..Dziękuję..Widac, że mało bywałas..ale tu jest ok, tylko nie zawsze sielanka..Kasia...nie moge tu pisać o tym..sorki...powiem tylko, że bardzo sie martwie o nią.

Dziękuję za czytanke i Freddiego..lubisz go? Bo ja jestem zagorzałym fanem Dire Straits...chociaz lubie kazda muzykę, zależy od nastroju..Dobranoc Piekna. Milych snów.:*