Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Surrealistka

Kiedy przychodzi krwawienie w przerwie 7dniowej przy tabletkach anty?

Polecane posty

Gość Surrealistka

Zaczynam pierwsze opakowanie w zyciu tabletek antykoncepcyjnych, okres wlasnie dostalam dzis - sobota, wiec pierwsza tabletke powinnam wziasc dzis wieczorem. Jednak nie pasuje mi to, bo nie chce dostawac pozniej krwawienia w kazdy weekend. No wlasnie czy tak jest ze kiedy po 21 dnaich brania tabletek robie ta przerwe 7dniowa to krwawienie przychodzi odrazu?

Gość VBXGBFX
nie zawsze :) MI NA POCZTAKU PO 3 DNIACH A PO ROKU PO 4 TAK,ZE SIE NIE MARTW

Gość voice
od razu po odstawieniu raczej nie dostaniesz. ja przez jakiś czas miałam 3 dni po odstawieniu, później 5 dni po.

Gość Surrealistka
To bardzo dobrze:) A powiedzcie mi czy te krwawienia sa mniej bolesne, obfity czy moze odwrotnie? I czy jak teraz wezme ta tabletke ten okres ktory dzis mi sie zaczol bedzie normalnie przebiegac?

Gość Surrealistka
Prosze o odpowiedz, szczegolnie na 2 pytanie:)

ja po pigułkach miałam krwawienie mniej bolesne, ale tak samo obfite i trwało o jeden dzień dłużej niż normalne. ale moim zdaniem nie powinnaś się sugerować, dlatego że jest to sprawa indywidualna i na pewno niedługo zaobserwujesz jak to jest u ciebie.

Gość Surrealistka
Dzieki:) A jak to bedzie z tym okrsem, ktory mam teraz i wezme tabletke podczas jego trwania?

Gość no musisz wziąć pierwszą
tabletkę dzisiaj skoro to pierwszy dzień okresu. Okres będzie taki jak zazwyczaj, bo hormony jeszcze nie działają, skoro dopiero zaczynasz. Przez pierwsze 3 miesiące możesz cały miesiąc plamić ale niekoniecznie. Zreszta wszystko masz przecież w ulotce

Gość Surrealistka
Wlasnie pisza ale podst informacje, np kiedy mam zazyc pierwsza tabletke itp, nic o tym jak bedzie ten okres wyglada (jedynie wzmianka o nastepnych krwawieniach). A to plamienie to takie normalne (tzn kolor jakis brudny-braowy/zółty czy jak zwykly sluz?)

Gość skoro plamienie to nie śluz
tylko krew... Taki ciągnący się ostatni dzień okresu :) Ale niekoniecznie u wszystkich. Może się zdarzyc, że ty nie będziesz plamić. Ale jeśli tak, to nie zamartwiaj się, bo to normalne

Gość Surrealistka
Oby mnie to nie tyczylo.. heh wiadomo mi to tam az tak nie bedzie przeszkadzac, ale z oralnej zabawy to juz zrezygnuje, nie chce zeby caloał taka brudna moj chlopak :) heh Pozdrawiam