Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestresowany już nie

No to już po randce...

Polecane posty

Gość Laura i Filon
O, to jestem ideałem,brunetka:D A teraz naprawdę idę do wanny:D Nie Mariusz, nie obciągnę Ci:D

Gość GIENTY ROMAN
Poza seksem wszystko mozna robic z kumplem i nie bedzie obciachu gdy to on bedzie niosl parasol ani nawet jak sie poprzepychasz z nim w drzwiach :P

Gość GIENTY ROMAN
To niepredko zaruchasz fajnego towara :P

Gość Laura i Filon
No jak nie będzie obciach iśc z kumplem pod jednym parasolem?:D No ale wtedy będzie mozna na pewno swobodnie trzymać ręce w kieszeni:P Taaa...i z drzwiami problemu nie będzie:P Ale przytulańska nie będzie:/

Gość GIENTY ROMAN
Do przytulanska i ruchanska potrzebna dziewczyna. Ladna i zgrabna, najlepiej glupia :)

Gość GIENTY ROMAN
Nieglupie niechetnie biora do pyska i nie chca polykas. Taka roznica. :P A zaruchac mozesz jakiegos paszczura (czyli dziewczyne) najebanego na disco ;)

Gość GIENTY ROMAN
Zeby jak bylo? :)

Gość GIENTY ROMAN
Uwierz, ze jest. W kazdym disco moze nie ale tam gdzie malolaty moga wchodzic to sperma leje sie po scianach w kiblu :P

Gość GIENTY ROMAN
Gdybys wczesniej wypil, to wszystkie bylyby piekne i nawet tleniona blondyna bylaby w twoim typie :P Ze studenckich dyskotek chodzi sie na orgie do akademikow wiec w kiblach jest spokojnie w miare ;)

Gość GIENTY ROMAN
A koedukacyjny ten twoj akademik czy sami faceci?

Gość Mariusz EE
A jak wyrwać taką cizię na disco?

Gość GIENTY ROMAN
To kiedy ty masz zamiar szalec jak nie teraz? :D Mariusz, no nie pisz ze nie wyrwiesz pijanego lachona na disco :D

Gość GIENTY ROMAN
No to zagaduj do tej dziuni co to taka niby cnotliwa :)

Gość Wcale sie nie dziwie
Ze nie masz ochoty na tego typu randki. Trzeba masochisty aby cos takiego polubic. To ze panienka jest mocno pretensjonalna widac juz w Twoim pierwszym poscie. Chcesz to ciagnac? Twoj wybor. Ale pamietaj, ze bedzie to wygladalo tak samo jak teraz. Czy nie uderzylo Cie , ze taka ladna dziewczyna , a jest sama? To chyba juz polowa odpowiedzi na Twoje watpliwosci. A to ze laski z kafe mocno Cie krytykuja? O kto siedzi na kafe? Takie same panienki jak ta "Twoja". Inaczej juz dawno znalazlyby sobie chlopaka i nie siedzialay na kafe. Zgadzam sie , ze randka powinna byc przyjemna dla obu stron. Inaczej nie ma sensu a spedzanie czasu w towarzystwie kogos kto nam zatruwa nastroj to samobojstwo. Dla porownania Umow sie na randke z kims innym. Odreagujesz troche. A panienke olej. Jak bedzie bardzo chciala to sama sie odezwie. Wtedy bedzie musiala spuscic z tonu. A jesli to Ty sie odezwiesz to bedzie stawiac coraz wiecej wymagan. Szkoda zycia na taki cyrk, bo w takiej sytuacji nawet w lozku bedziesz sie czul jak na egzaminie i wtedy jej buzia na niewiele sie zda, jesli na sama mysl o tym , ze masz ja bzykac zacznie Ci opadac.

Gość GIENTY ROMAN
wczoraj maiłem ruchanie z murzynem w akademiku:)

Gość Wcale sie nie dziwie
Ja bzykam tylko ekstremalnie puszyste kobiety. One są zawsze grzeczne i miłe.

Gość a dlaczego zaraz
Opierniczyłam cię jako pierwsza chyba na pierwszej stronie, o ile pamiętasz. Teraz przeczytałam całą resztę dyskusji i znowu się nieco wtrącę. Wiesz już co, zrobiłeś źle i to jest ok. Nie myl unizenia z grzecznością. Chlopak NIE POWINIEN nosic torebki dziewczyny, bo wygląda to idiotycznie. Natomiast powinien trzymac nad nia i SOBĄ parasol jak idą razem. Jesteś dośc inteligentny i wrażliwy, i niepotrzbnie tak sie od razu nastawiłes na to, aby prowadzic jakieś gierki, które ona podjęła. Podobasz sie jej, bo ten tekst rzucony na koncu, ze pewno ona ci nie przypadła do gustu itd właśnie na to wskazuje. O ile znam dziewczyny tego typu, a chyba znam skoro mnie wkrzyłyby te same rzeczy co ją, to ona się do ciebie pierwsza nie odezwie. Wnioski: zastanów się, czy ta dziewczyna jest warta tego, aby ja blizej poznac i abyście dali sobie jeszcze jedna szansę. Jesli odpowiedź brzmi "tak" to odezwij się do niej, przepros za to, ze nie wsszystko było jak trzeba, jako że oboje byliscie zdenerwowani tym pierwszy spotkaniem i zaproś ją na drugą randkę, która masz nadzieję, będzie lepsza od tamtej. Tyle.

Dzięki :) Wiesz co, to samo pomyślałem, że gdybym był z nią w łóżku to czułbym się jak na jakiś egzaminie. Wyobraziłem sobie jej niezadowoloną minę :D Tak, też mnie to zastanawiało dlaczego taka ładna i nie ma nikogo. Chociaż... podobno ja też niczego sobie, a sam jestem :x No ale do dziewczyny to faceci sami startują. Rozmawiałem z koleżankami i pytałem je o zdanie. Jedna stwierdziła, że nie przeszkadzałoby jej gdyby chłopak miał ręce w kieszeni, bo w takich sytuacjach sama nie wiem co ma zrobić z rękoma i nie tylko. Myślę, że tu chodzi po prostu o przyjemną atmosferę, roztoczenie jakiejś aury, zachęcenia do poznania. Obydwie strony powinny być tak zaaferowane sobą, że nie przeszkadzałyby im jakieś gafy. Przecież jeśli ktoś jest fajny, zabawny, mówi ciekawe rzeczy to taka rzecz jak ręce w kieszeni nie powinny skreślić. Przecież zawsze w przyszłości można delikatnie albo żartem o tym napomknąć i się pośmiać z tego. Trochę mnie to podniosło na duchu po tym srogim ataku tutaj :O Chciałbym się z kimś innym umówić, ale najpierw musze tego kogoś poznać/zaczepić/poderwać... Nawet gdybym chciał to nie wiem jak się do niej odezwać. Nie napiszę jej przecież podziękowań za miłą randkę :O No zupełnie niewiadomo co zrobić. Gdyby było fajnie to chciałbym pewnie już po kilkunastu minutach od randki do niej pisać :D

Gość GIENTY ROMAN
Napisz, ze randka byla kiepska ale na kolejna zapraszasz ja do siebie i planujesz zakonczyc ja sniadankiem podanym do lozka :)

Tak, na końcu powedziała, że pewnie się z nią nudziłem i że pewnie jej nie polubiłem. Ale po chwili dodała też, że mam swój własny świat. Hmmmm... Można to różnie interpretować. Co do gg to ona się najczęścej do mnie pierwsza odzywała, bo była po prostu na niewidocznym i nie główkowałem czy jest czy nie, czekałem aż się pojawi :P Powiedziałem jej, że wyślę jej na gg pewnego linka, więc w sumie to by było dobre wytłumaczenie na to, że się odzywam ;] Nie wiem co zrobić, przecież byłem z nią tylko 2 godziny. Trudno powiedzieć coś więcej, nie wiem czy warto ją poznawać czy nie. Ona nie wydawała się zdenerwowana, sprawiała wrażenie wyrachowanej, która przechodziła przez to wiele razy. Zresztą to mi dwa razy powiedziała, żebym się tak nie denerwował :/ I znowu bym ją zaprosił gdzieś i znowu by marudziła, że coś nie tak... Jak można krytykować miejsce do którego się ja zabiera. Moim zdaniem powinna zachować to dla siebie. A ona już na samym początku mnie zdołowała tyloma uwagmi i zniechęciła do dalszego poznania.

Gość wcale sie nie dziwie
Podszyw u gory - spadaj. Nie lubie puszystych. a dlaczego zaraz - ta dziewczyna juz zostala poznana i zrobila bardzo zle wrazenie. Chcesz aby on ja przeprosil. A ona jego? No i za co do cholery on ma ja przepraszac? Za to , ze jest pretensjonalna? Widzisz chlopie - "a dlaczego zaraz" to bardzo dobry przyklad jakby wygladala Twoja dalsza z nia znajomosc. Te dziewczyny z Twojego otoczenia maja racje. Ale mysle, ze najlepiej przekona Cie jesli umowisz sie na jakakolwiek inna randke / a jeszcze lepiej dwie/ tak dla porownania.